ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Διπλό των Μάβερικς στο Πόρτλαντ, νίκη στο τέλος οι Πέισερς.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου διεξήχθησαν 7 αγώνες με ορισμένους να είναι ιδιαίτερα συναρπαστικοί.Ξεκινώντας απο την Μινεσότα εκεί όπου οι Πέισερς κατάφεραν να επιβληθούν των Τίμπεργουλβς με σκορ 114-116. Ο Μπρόγκντον έβαλε το νικητήριο καλάθι με 18 δεύτερα να απομένουν αλλα οι "λύκοι " δεν τα αξιοποίησαν . Πρώτος σκόρερ ο TJ Warren ενω για τους ηττημένους ο Karl Anthony Towns που επέστρεψε μετά από τραυματισμό. Οι Τίμπεργουλβς πλέον φτάνουν τις 4 συνεχόμενες ήττες και σίγουρα αυτό πρέπει να αλλάξει αν θέλουν να ελπίζουν για την είσοδο στα πλέι οφ.

Στο Πόρτλαντ τώρα οι Μάβερικς κατάφεραν να φύγουν νικητές έπειτα από μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση του Λούκα Ντόνσιτς. Ο Σλοβένος πέτυχε 35 πόντους με ρεκόρ καριέρας στα τρίποντα βάζοντας 8. Βοήθησε επίσης ο Hardaway jr με 29 πόντους. Για τους Μπλέιζερς Λίλαρντ με 34 και Καρμέλο με 22 ήταν οι καλύτεροι με τον δεύτερο να φτάνει τους 18000 πόντους γίνοντας ο 18ος στην ιστορία που το πετυχαίνει. Το τελικό σκορ ήταν 112-120.


Οι Φιλαδέλφεια Σέβεντι Σίξερς κέρδισαν τους Μπουλςμ 89-100 με τον Κορκομάζ να κάνει ρεκόρ καριέρας σε πόντους και τρίποντα με 24 και 6 αντίστοιχα. Σίμονς και Χόρφορντ είχαν 20 έκαστος ενώ για τους Μπουλς αντίσταση πρόβαλε μόνο ο Ζακ Λα Βιν με 23 πόντους.

Στο ντέρμπι της Οκλαχόμα οι Μαϊάμι Χιτ κατάφεραν να υποτάξουν τους Θάντερ με σκορ 115-108. Για ακόμη μια φορά τα νέα παιδιά έκαναν τη διαφορά και συγκεκριμένα οι Ναν με 22 και Αντεμπαγιό με 21 και 8 ριμπάουντ. Οι Οκλαχόμα αν και κάνουν καλή σεζόν γενικά χάνουν για 3η φορά στα τελευταία 4 παιχνίδια και έτσι καλούνται να αντιδράσουν στα επόμενα.

Την 7η συνεχόμενη νίκη τους πήραν οι Μέμφις Γκρίζλις απέναντι στους Κάβς. Ντίλον Μπρουκς με 26 και Μόραντ με 16 και 8 ασσίστ ήταν οι πρωτεργάτες της νίκης ενώ για τους "πολεμιστές" οι 28 πόντοι του Σέξτον δεν ήταν αρκετοί.

Μεγάλη ανατροπή πραγματοποίησαν οι Ατλάντα Χόκς καθώς κέρδισαν τους Σπέρς με  121-120 ανατρέποντας μια διαφορά 14 πόντων στην 4η περίοδο. Ο Τρε Γιάνγκ ήταν ξανά εκπληκτικός με 31 πόντους αλλά το καλάθι της νίκης πέτυχε ο Κέβιν Χουέρτερ σκοράροντας με 6 δεύτερα να απομένουν. ΟΝτε Ρόζαν αστόχησε και ο Χόκς πήραν μια μεγάλη νίκη.

Τέλος οι πρωταθλητές Τορόντο Ράπτορς διέσυραν τους Ουάσιγκτον Ουίζαρντς με 111-140. Πρώτος σκόρερ ο Πάουελ με 28 ενώ ο Μαρκ Γκασόλ πέτυχε 20 πόντους το μεγαλύτερο του φέτος. Για τους ηττημένους ο Τρόι Μπράουν είχε 22.
 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code