ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η Ίντερ τρέχει στο μεταγραφικό παζάρι

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου συνεχίζεται με την Ίντερ να επιδιώκει να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο. Η διεκδίκηση του πρωταθλήματος έχει απαιτήσεις και κάθε νέα προσθήκη έχει στόχο να καλύψει τυχόν κενά που θα δημιουργηθούν στην διάρκεια του δεύτερου γύρου αλλά και να ανεβάσουν την ποιότητα της ομάδας.
Γράφει ο Αντώνης Πακαλίδης

Το σήριαλ του Έρικσεν συνεχίζεται με συνεχές συζητήσεις και εκατέρωθεν προσφορές για τον Δανό που πέρυσι το όνομά του ακούστηκε και για την Ρεάλ Μαδρίτης. Το γεγονός ότι δεν δέχτηκε την προσφορά της Τότεναμ για ανανέωση του συμβολαίου του άνοιξε την όρεξη των ιταλών για να τον αποκτήσουν. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει συμφωνία μιας και τα ποσά που ακούγονται δεν γίνονται αποδεκτά από τους ιθύνοντες της ομάδας του Λονδίνου. Η ποιότητα του είναι αποδεδειγμένη και η τυχόν μετακίνηση του στο Μιλάνο θα αποτελέσει ένα ακόμα όπλο στα χέρια του Κόντε ώστε να γκρεμίσει την Γιουβέντους από την κορυφή. O δανός φέτος έχει 18 αγώνες στην Premier League, με 2 τέρματα και 2 ασίστ.
Μία δεύτερη κίνηση του Κόντε είναι η κίνηση για απόκτηση Ζιρού από την Τσέλσι. Ο γάλλος σέντερ φορ μπορεί πολύ εύκολα να αντικαταστήσει τον Λουκάκου και να του δώσει ανάσες μέσα στην σεζόν. Την φετινή περίοδο στην Αγγλία ο 33χρονος επιθετικός έχει 5 συμμετοχές στο πρωτάθλημα χωρίς να πετύχει τέρμα. Ο Λάμπαρντ δεν τον χρησιμοποιεί και για τον ίδιο μία μετακίνηση στην Ιταλία θα είναι μια καινούρια αρχή. Εξυπηρετεί τον σχεδιασμό για βάθος στον πάγκο που θέλει ο Κόντε, ενώ η εμπειρία του είναι κάτι παραπάνω από χρήσιμη.
 Μια τρίτη κίνηση των ιταλών για ενίσχυση της ομάδας είναι η προσπάθεια για απόκτηση από την Μαν. Γιουνάιτεντ του Άσλευ Γιάνγκ. Ο πλάγιος αμυντικός 34 χρονών έχει παίξει φέτος 12 παιχνίδι στην Premier League. Από το 2011 που υπέγραψε στην Γιουνάιτεντ , αποτέλεσε αναντικατάστατο μέλος της ενδεκάδας. έχει κατακτήσει τίτλους και σίγουρα η Ίντερ θέλει να ενισχύσει την άμυνα της με παίκτες που έχουν παραστάσεις πρωταθλητισμού. Πιθανότατα να κλείσει μέσα στις επόμενες μέρες.
Υπάρχει η συζήτηση μεταξύ Ίντερ - Ρόμα για την ανταλλαγή Ναπολιτάνο - Σπινατσόλα. τα ιατρικά τεστ ήταν η αιτία που δεν έκλεισε ακόμα η συμφωνία. Λογικά δεν θα χαλάσει η ανταλλαγή , αλλά πρέπει να λυθούν θέματα μεταξύ των δύο ομάδων.
Πέραν αυτών υπάρχει ο Κουμπούλα της Βερόνα  στο στόχαστρο των Νερατζούρι και θα φανεί στην συνέχεια των ημερών αν  θα προχωρήσει σε πρόταση.
Από την άλλη ξεκίνησε συζήτηση για κρούση της Μπαρτσελόνα για τον Λαουτάρο , μετά τον τραυματισμό του Σουάρεζ. Προς στιγμή δεν έχει διαρρεύσει κάποια πρόταση προς την Ίντερ , ενώ ο ίδιος δηλώνει ότι είναι πολύ χαρούμενος στην Ιταλία. Σε 18 αγώνες έχει πετύχει 10 τέρματα ενώ έχει και 3 ασίστ στην Serie A και αποτελεί τον ιδανικό παρτενέρ του Λουκάκου. Έχω την αίσθηση ότι μόνο με ένα πολύ μεγάλο ποσό η Ίντερ θα καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Με την προσπάθεια για κατάκτηση του πρωταθλήματος σε εξέλιξη είναι δύσκολο να αποφασιστεί η πώληση ενός παίκτη που θεωρείται απαραίτητος για την ομάδα.
Μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου θα υπάρξουν φήμες ή κινήσεις που θα συζητηθούν. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code