ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κοντινοί προορισμοί στη Θεσσαλονίκη

Τώρα που ο καιρός ανοίγει, όλοι επιζητούμε λίγες στιγμές απόδρασης και ξεκούρασης, ακόμα και αυθημερόν.
Έτσι λοιπόν, στο θέμα του Σαββάτου,σας δίνουμε μερικές ιδέες για να περάσετε όμορφες στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας, ελάχιστες μόνο ώρες μακρυά από τη συμπρωτεύουσα.

Παλαιός Αγιος Παντελεήμονας: Μόλις 110 χλμ από τη Θεσσαλονίκη, το γραφικό αυτό χωριό στα νότια του Ολύμπου με θέα στο Θερμαϊκό κόλπο, είναι ένας πλακόστρωτος οικισμός στο νομό Πιερίας.  Απέχει ελάχιστα από το κάστρο του Πλαταμώνα και την πόλη της Κατερίνης, με πολλά πράγματα να δείτε και να κάνετε.

Λουτρά Πόζαρ: Ένας από τους πιο δημοφιλής προορισμούς στη Βόρεια Ελλάδα. Απέχει μόνο ένα  δύωρο από τη συμπρωτεύουσα. Με τα φημισμένα ιαματικά νερά  που αναβλύζουν από τις πηγές. Έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ένας επίγειος παράδεισος, ενώ άλλοι τπαρομοιάζουν τα Πόζαρ με τα ελβετικά σπα.

Καστοριά: Αν είστε λάτρεις της φύσης, η Καστοριά είναι ο μοναδικός προορισμός για εσάς. Η βόλτα περιμετρικά της λίμνης επιβάλλεται,ενώ μια βόλτα στα γύρω χωριά θα σας ανταμείψει.

Ξάνθη: Πρόκειται για μια από τις πιο όμορφες και γραφικές πόλεις της Βορείου Ελλάδος. Καλντερίμια,εντυπωσιακά αρχοντικά και μια βόλτα στην παλαιά πόλη είναι ό,τι πρέπει να κάνετε για να αξίζει η απόδρασή σας. Η απόσταση από Θεσσαλονίκη είναι στις 2 ώρες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code