ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Απ'το Βορρά μέχρι το Νότο...

Τόσα χρόνια είχαμε συνηθίσει ,ένα ντέρμπι Π.Α.Ο.Κ.- Ολυμπιακού στην Τούμπα να θεωρείται ματς τίτλου για τους τρείς μεγάλους της Αθήνας.
Αλλάξανε οι εποχές όμως, ο Παναθηναικός κινείται με αυτόματο πιλότο, η  περσινή πρωταθλήτρια Α.Ε.Κ., πούλησε το καλοκαίρι παίχτες κλειδιά της περσινής επιτυχημένης πορείας της μένοντας πίσω.Ο δε Ολυμπιακός πληρώνει το δέσιμο της ομάδος στην αρχή της χρονιάς με τις πολλές αλλαγές στο ρόστερ και βέβαια με την αλλαγή του προπονητή, γεγονός που του απέφερε αρκετά ανεπιτυχή αποτελέσματα, με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να στρογγυλοκαθήσει στην κορυφή. Τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο όλοι παραδέχονται την αμυντική λειτουργία του Δικεφάλου αλλά και το ελκυστικό ποδόσφαιρο των ερυθρολεύκων.

Άρχοντας του αγώνα θα είναι ο Ισπανός Xιλ Μανθάνο, διαιτητής από το πάνω ράφι.29 Χρονών , έμπειρος με 129 παιχνίδια στη La Liga, και ήδη έχει διευθύνει τέσσερα παιχνίδια . Μπαρτσελόνα-Ειμπάρ 3-0 και Εσπανιόλ-Ρεάλ 2-4. Τα άλλα δύο είναι στο Copa Del Rey .Ρεάλ - Λεγανιές 3-0 και Χετάφε-Βαλένθια 1-0

Καλό βέβαια θα είναι να μην ανάψουν τα αίματα με ανακοινώσεις και ποσταρίσματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γιατί βλέπω να μην τελειώνει για άλλη μια φορά ο αγώνας. Κάτι το οποίο δεν φαίνεται να σέβεται ο Ουρουγουανός πρώην παίχτης του Ολυμπιακού Νέρι Καστίγιο ο οποίος έκανε ανάρτηση με πανηγυρισμό του από το γήπεδο της Τούμπας, και αντί προσώπων στους οπαδούς των γηπεδούχων,έβαλε κοτόπουλα... προειδοποιώντας τους ότι "Ερχόμαστε".


Τον χορό βέβαια τον είχε ανοίξει ο πάντα προκλητικός  Υιός Σαββίδη...ο οποίος μετά το 1-1 της Α.Ε.Κ με τον Π.Α.Ο.Κ ,ο οποίος ενημέρωσε ότι εάν κάποια ομάδα δεν θέλει να έρθει για κάποιο λόγο να αγωνιστεί στην Τούμπα, καλό θα είναι να ενημερώσει 2 μέρες πιο πρίν.
Αν με ρωτούσατε τώρα για τα προγνωστικά μου για το παιχνίδι, πιστεύω πως το άγχος θα το έχει ο Π.Α.Ο.Κ.Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, παρόλο που θα του λείπει ένας από τους πλέον φορμαρισμένους παίχτες του   (Ελαμπντελαουι),και πιστεύω ότι το ματς πάει προς το Χ2.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code