ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πολυθεσίτες: Η χαρά των προπονητών


Αποτέλεσμα εικόνας για μπακάκης γκάλο


Είναι ευχάριστος πονοκέφαλος ένας προπονητής να έχει παίκτες που παίζεις πάνω από μία θέση και να είναι το ίδιο καλοί σε όλες τις θέσεις.
Είναι ένα από τα πλεονεκτήματα που θέλει να έχει  κάθε προπονητής είναι να έχει παίκτες που μπορούν να ανταποκριθούν σε περισσότερες από μία θέσεις.

Η Α.Ε.Κ λόγω μη καλού μεταγραφικού προγραμματισμού και λόγω τραυματισμών και φέτος θα χρειαστεί κάποιοι παίκτες να χρησιμοποιηθούν σε παραπάνω από μία θέσεις κάτι που έχει γίνει ήδη από τα πρώτα ματς της σεζόν.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είδε στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν κατά την προθέρμανση να χάνει παίκτες και να αλλάζουν τα πλάνα τους. Η αρχή έγινε με τον στο φιλικό με την Γαλατασαράϊ  και έπειτα με την Σέλτικ.

Φαίνεται πως και φέτος έτσι θα συνεχίσει. Ως τώρα έχουμε δει τους Λόπες και Γκάλο από ανάγκη να παίζουν στα φτερά της επίθεσης και φυσικά τον Τσόσιτς λόγω έλλειψης επιλογών στα χαφ να παίζει ως αμυντικός μέσος. Κάτι που είδαμε να κάνει και ο Μπακασέτας στην Τούμπα. Γενικά υπάρχει η σκέψη κάποιος εκ των Μάνταλο ή Μπακασέτα να παίζει εκεί σε κάποια παιχνίδια ανάλογα με τα χαρακτηριστικά και τον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου.

Λόγω του τραυματισμού του Λόπες τώρα αναμένεται να μετατεθεί και ο Μιχάλης Μπακάκης στην θέση του αριστερού μπακ. Μία θέση που γνωρίζει πολύ καλά καθώς πέρσι επί Μανόλο Χιμένεθ χρησιμοποιήθηκε εκεί πολλές φορές και με μεγάλη επιτυχία καθώς πολλά γκολ ήρθαν από σέντρες του όταν έπαιζε από την αριστερή πλευρά.

Πολυθεσίτες θεωρούνται και οι Μάνταλος-Μπακασέτας καθώς η κανονική τους θέση είναι πίσω από τον επιθετικό και έχουν μονιμοποιηθεί στα άκρα της επίθεσης τόσο στην Α.Ε.Κ όσο και στην Εθνική.

Ένα στοιχείο το οποίο δείχνει ότι όλοι παίζουν για όλους με το ίδιο πάθος και θέληση για το καλύτερο αποτέλεσμα. Κάτι το οποίο φαίνεται ότι θα χρειαστεί και φέτος.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code