ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός την μπάλα,ΠΑΟΚ τους 3 βαθμούς


Το Ντέρμπι στο Φαληρικό γήπεδο βάφτηκε ασπρόμαυρο, ο δικέφαλος έφυγε με το διπλό από τον Πειραιά με 0-1 χάρις στο αυτογκόλ του Βούκοβιτς.


Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Οι Πειραιώτες μπήκαν πιο δυνατά στον αγώνα και προσπαθούσαν να αναπτυχθούν από τα δεξιά με τον Λάζαρο.Μάλιστα απείλησαν τα καρέ του πασχαλάκη μόλις στο δεύτερο λεπτό με τον Καμαρά, ο Φορτούνης εκτέλεσε, ο Καμαρά στο δεύτερο δοκάρι πιάνει την κεφαλιά εξ επαφής (ο Πέλκας τον είχε χάσει), ο Πασχαλάκης ενστικτωδώς απομακρύνει.Ο ΠΑΟΚ έκανε την πρώτη του φάση στο 16ο λεπτό του αγώνα με ένα πολύ άστοχο σουτ από τον Βιερίνια.Στο 25' ο ΠΑΟΚ και πάλι είχε ευκαιρία, με σουτ του Πέλκα σε ένα σουτ εκτός περιοχής, όπου ο Γιαννιώτης μπλόκαρε. Οι Θεσσαλονικείς άρχισαν να πιέζουν περισσότερο κερδίζοντας μέτρα στο γήπεδο, οι ερυθρόλευκοι όμως απείλησαν στο 32' με γυριστό του χασάν, όπου ο Πασχαλάκης έδιωξε σε κόρνερ.

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Στο 49' ήρθε το γκολ με τον ΠΑΟΚ να ανοίγει το σκορ. Ο Βιεϊρίνια από την αριστερή πλευρά έκανε τη σέντρα, ο Γιαννιώτης υπέπεσε σε σφάλμα, έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Βούκοβιτς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του αντί να απομακρύνει.O Ολυμπιακός μετά το 0-1 πίεσε, έκανε κάποιες σημαντικές ευκαιρίες (7 στο σύνολο) μέχρι το 80ό λεπτό, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.Το ματς σταματάει λόγω των καπνογόνων που άναψαν καπνογόνα στην κερκίδα, στο 83 οι ερυθρόλευκοι έχουν δοκάρι με τον Γκιγιέρμε. Στο 93' ξανά ο ολυμπιακός απειλεί με διπλή ευκαιρία,Χασάν και Γκερέρο δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν.Ο Δικέφαλος έκανε το πρώτο του σουτ στο δεύτερο ημίχρονο στο 90'+6' με ένα αδύναμο τελείωμα του Πρίγιοβιτς.

ΥΓ.1:Ο ΠΑΟΚ είχε μία μόλις τελική στο Β' ημίχρονο στο 90+6 με τον Πρίγιοβιτς

ΥΓ.2:Οι παίκτες του Ολυμπιακού μετά το τελικό σφύριγμα μείναν στον αγωνιστικό χώρο και ανταπέδωσαν το χειροκρότημα των οπαδών τους, οι οποίοι αναγνώρισαν την προσπάθεια τους με 23(7) τελικές στον αγώνα, 15 έκ των οποίων στο δεύτερο ημίχρονο.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Βούκοβιτς, Μεριά, Καμαρά, Μπουχαλάκης(82'Γκιλιέρμε), Ποντένσε, Χριστοδουλόπουλος(69'Γκερέρο), Φορτούνης(82'Φετφατζίδης), Χασάν

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια(84'Τόσκα), Μαουρίτσιο, Κάνιας, Λημνιός(72'Βέρνμπλουμ), Πέλκας(58'Λέο Ζαμπά), Μπίσεσβαρ, Πρίγιοβιτς

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code