ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σαν το φύλλο στον αέρα, Ατρόμητος Λάρισα 2-0




Συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις ο Ατρόμητος. Αυτή την φορά απέναντι σε μια μέτρια Λάρισα 1000 προβλημάτων. Σε ένα παιχνίδι που δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και έδειξε υγεία γεμίζοντας αισιοδοξία τους Fentagin, για το υπόλοιπο της σεζόν.




Α ΗΜΊΧΡΟΝΟ

Πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας κυρίως από τον Ατρόμητο στο πρώτο μέρος. Ανοιχτό παιχνίδι χωρίς όμως ιδιαίτερες μεγάλες στιγμές μπροστά στις 2 εστίες. Οι μόνες 2 κλασικές  φάσεις στο 1ο ημίχρονο άνηκαν στους γηπεδούχους. Η πρώτη στο 18' με τον Ουγκράι να σουτάρει με δύναμη από μακριά, τον Κρίστινσον να μπλοκάρει και τον Κουλούρη να παίρνει το ριμπάουντ, αλλά να αστοχεί απελπιστικά από πλάγια θέση! Και η δεύτερή στο 28', με την εκτέλεση φάουλ του Ουγκράι, η κεφαλιά του Βασιλακάκη όμως περνάει ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κρίστινσον.

Β ΗΜΊΧΡΟΝΟ

Με το "καλημέρα" του 2ου ημιχρόνου, μόλις στο 54' ο Ατρόμητος ευτύχησε να προηγηθεί, με τον  Μπρούνο να παίρνει την κεφαλιά, τη μπάλα να βρίσκει στο κεφάλι του Γρομητσάρη, να παίρνει φάλτσα και να καταλήγει στην εστία του Κρίστινσον, που προλαβαίνει να διώξει σε πρώτο χρόνο αλλά ο Μπρούνο με τη βοήθεια του δοκαριού τη στέλνει στα δίχτυα. Νωρίτερα η Λάρισα έκανε την πρώτη της απειλή στο παιχνίδι, με τον Πίτι να δοκιμάζει μια απευθείας εκτέλεση φάουλ, όμως ο Μέγερι μπλοκάρει σταθερά. Ωραία φάση για τον Ατρόμητο,στο 73, ο Κουλούρης αφήνει για τον Βασιλακάκη, εκείνος σουτάρει αλλά ο Κρίστινσον "απογειώνεται" και διώχνει σε κόρνερ. Και στο πιο κομβικό σημείο του παιχνιδιού, στο 85' ο Ατρόμητος με τον Ουγκράι να μπαίνει στην αντίπαλη περιοχή, μετά από πάσα του Μάντσον, και με πλασέ στην αριστερή γωνία του Κρίστνσον να "καθαρίζει" τη νίκη για την ομάδα του...

ΟΙ 11ΑΔΕΣ:

Ατρόμητος: Μέγερι, Σάκιτς, Χατζηισαϊα, Ρισβάνη, Γιαννούλη, Μάντσον, Μπουσουλάτζιτς, Βασιλακάκη, Μπρούνο, Ουγκράι, Κουλούρης.

Λάρισα: Κρίστινσον, Γκόλια, Γρομητσάρη, Χούμπτσεφ, Καρανίκα, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Κόεφ, Γκοϊκοβιτς, Κόνιτς.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code