ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Απλά και .... αστεράτα , Αστέρας Τρίπολης 2-0 Απόλλων Σμύρνης

Τους πρώτους του βαθμούς σύλλεξε ο Αστέρας
μετά το  δύσβατο  θα λέγαμε πρόγραμμα με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό τις πρώτες τρεις αγωνιστικές από τις οποίες αν και το πάλεψε έμεινε με 0 βαθμούς.Από την άλλη μεριά στην ίδια μοίρα βρίσκεται και ο Απόλλωνας έχοντας σε 3 αγώνες ισάριθμες ήττες από Λάρισα Λεβαδειακό ΠΑΣ Γιάννενα.
ΠΩΣ ΠΑΡΑΤΑΧΘΗΚΑΝ:
Ο Σάββας Παντελίδης επέλεξε το 4-2-3-1 με τον Παπαδόπουλο κάτω από τα δοκάρια,η τετράδα της άμυνας αποτελείται από τους Κυριακόπουλο,Τριανταφυλλόπουλο,Πασαλίδη,Βλάχο.Την μεσαία γραμμή αποτελούν Μουνάφο και Ιγκλέσιας,στην μεσοεπιθετική γραμμή είναι οι Φερναντεζ,Τόνσο,Τσιλιανίδης, ενώ στην κορυφή της επίθεσης βρίσκεται ο Μανιάς.
Από πλευράς Απόλλωνα,ο Αλμπέρτο Μοντεαγούδο επέλεξε και αυτός το 4-2-3-1.Χουάντερσον  κάτω από τα δοκάρια άμυνα αποτελούνταν από τους Ναδάλες Βαφέας Λούκιτς Κοντοέ.Γκονζάλες και Πέδρο στην μεσαία γραμμή,στην μεσοεπιθετική γραμμή βρίσκονταν οι Τριάδης,Ντούρσο,Ζαγκουαρίμπ,ενώ ο Ακόστα βρισκόταν στην κορυφή της επίθεσης.
ΠΩΣ ΕΠΙΤΕΥΧΘΗΚΑΝ ΤΑ ΓΚΟΛ:
Με το καλημέρα ο Αστέρας άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό μετά από  εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Κυριακόπουλου από τα δεξιά, η μπάλα πέρασε πάνω από το τείχος και κατέληξε στην αριστερή γωνία του Χουάντερσον, ο οποίος ήρθε σε επαφή με την μπάλα, αλλά δεν κατάφερε να αποτρέψει το γκολ.Μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα ο Αστέρας απέκτησε προβάδισμα δύο τερμάτων όταν ο  Τόνσο έκανε υπέροχη ασίστ με το στήθος στον Μανιά, εκείνος σούταρε με το δεξί σχεδόν από το ύψος της περιοχής και έγραψε το 2-0.
Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΥΠΕΡΊΣΧΥΣΕ:
Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε έναν μονόλογο του Αστέρα ενώ αντίθετα ο Απόλλων δεν έκανε καμιά κλασσική ευκαιρία.Στο δεύτερο,είχαμε το ίδιο σκηνικό με τον Αστέρα να απειλεί  αλλά να έχει  πρόβλημα στην τελική προσπάθεια,ενώ ο Απόλλων παρέμεινε σε παθητικό ρόλο στο παιχνίδι.Να σημειωθεί ότι στο 83ο λεπτό είχαμε δοκάρι του Καλτσά για την ομάδα του Αστέρα.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ(5Η)
Ο Αστέρας θα έχει δύσκολη αποστολή εκτός έδρας την Κυριακή  όπου θα βρεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα του Άρη,ενώ ο Απόλλων αντιμετωπίζει  και αυτός την Κυριακή τον Πανιώνιο εντός έδρας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code