ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ανώτερη η Ξάνθη όμως μοιράστηκε τους βαθμούς

Η Ξάνθη υποδέχεται τον Παναιτωλικό για την 3η αγωνιστική. Οι Ακρίτες ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα ενώ η ομάδα από το Μεσολόγγι, αν νικήσει, πιάνει, προσωρινά, τετράδα. Η Ξάνθη έλεγχε συνέχεια την ροή (εκτός από μία φορά) όμως δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση του Παναιτωλικού.

1ο ημίχρονο: Η πρώτη καλή φάση του αγώνα είναι για την Ξάνθη. Μόλις στο 4 ο Jendrisek εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία στην άμυνα του Παναιτωλικού και πλάσαρε από πλάγια θέση χωρίς όμως να σκοράρει. Η επιμονή τον γηπεδούχων θα αποφέρει το πρώτο κόρνερ στο 14 και το δεύτερο στο 15 με τους Μεσολογγίτες να διώχνουν σωστά. Κόντρα στη ροή του αγώνα ο Zivkovic κάνει φοβερό λάθος στο 21 δίνοντας την μπάλα στον Morar και ο Ρουμάνος δεν δυσκολεύεται να πλασάρει τον Σέρβο πορτιέρο. Οι Ακρίτες δεν φάνηκε να απογοητεύονται και βγήκαν πάλι στην επίθεση και στο 26 κέρδισε 3ο κόρνερ, πάλι χωρίς αποτέλεσμα. Επιμένουν όμως το σουτ του Sylla πέρασε λίγο άουτ. Στο 42, ύστερα από σέντρα του Μπαξεβανίδη, ο Arghus έκανε χέρι στην μεγάλη περιοχή και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι. Ο Jendrisek ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε γράφοντας το 1-1 το οποίο είναι και σκορ ημιχρόνου.

2ο ημίχρονο: Από την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου η Ξάνθη μπήκε δυνατά. Απείλησε πρώτα με τον Kike στο 49 και μετά με τον Jendrisek στο 52. Οι συνεχής πίεση αποφέρει και άλλα κόρνερ το οποία οι Ακρίτες δεν μετουσιώνουν σε γκολ. Στο 57 ο Λισγάρας θα πετύχει το δοκάρι ενώ στο 58 ο Khadda θα στείλει την μπάλα λίγο αουτ. Ο Παναιτωλικός κάνει την δεύτερη προσπάθεια του στο ματς στο78 όμως ο Willyan δεν μπόρεσε να τροφοδοτήσει τον Mazurek. Η Ξάνθη ξανά στην επίθεση με τον Jendrisek στο 81 όμως πάλι η κεφαλιά περνάει άουτ. Στο 90 ο Kamara έχασε την ευκαιρία να κάνει το 1-2 όμως ο Zivkovic είπε όχι. 


Ξάνθη: Μπαξεβανίδης, Camara, Casado, Jendrisek, Khadda(82' Suleiman), Kike, Kovacevic(79' Pablo De Lucas), Λισγάρας, Sarpong(68' Castro), Sylla, Zivkovic 

Παναιτωλικός: Arghus, Diaz, Eriksson, Κυριακίδης, Mana(45' Λιάβας) , Μαρινάκης, Mazurek, Mihaj, Morar(87' Kamara), Willyan(80' Lucero), Τσοκάνης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code