ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μεγάλη και τρανή Βρετανία προχωρά στους «8» !

Άλλο ένα ματς που κρίθηκε στα πέναλτι , με τους Άγγλους να μην χάνουν την ψυχραιμία τους και να κερδίζουν τους Κολομβιανούς.
Οι Βρετανοί πίεζαν και πρωταγωνιστούσαν καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.Οι κόποι τους ανταμείφθηκαν στο 57' με τον Χάρι Κέιν να σκοράρει από τα 11 μέτρα μετά από πολύωρες διαβουλεύσεις για το πέναλτι.

Οι Κολομβιανοί όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα και έτσι στο 93' με το πρώτο κόρνερ που κέρδισαν στην διάρκεια του παιχνιδιού το μετουσίωσαν σε γκολ, αφού σκόραρε με κεφαλιά ο συνήθης ύποπτος κεντρικός αμυντικός , Μίνα, ο ο οποίος σκόραρε 3η φορά σε 3ο διαδοχικό παιχνίδι του.

Στην παράταση και οι δύο ομάδες είχαν από 1 ημίχρονο, με τους Άγγλους να παραχωρούν το μισό τους γήπεδο στους αντιπάλους στο πρώτο τέταρτο, ενώ στο δεύτερο μέρος το αντίθετο.Ξεχώρισαν δύο καλές φάσεις για τους τυπικά φιλοξενούμενους , με Rose και Dier.

Στα πέναλτι κέρδισε η Αγγλία με 3-4 , με τον Dier να χρίζεται ο ήρωας ευστοχώντας στο τελευταίο και 5ο πέναλτι.Είχε προηγηθεί απόκρουση του Pickford στην εκτέλεση του Bacca.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code