ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

"ΒΟΥΡ" για τους 8 οι Σουηδοί, Σουηδία Ελβετίας 1-0



Στους 8 οι "Βίκινγκς" που πάλεψαν μέχρι τέλος τους Ελβετούς και πήραν την τεράστια πρόκριση με το ζόρικο 1-0. Περιμένουν να τον νικητή του αγώνα Κολομβίας-Αγγλίας για την επόμενη φάση.

Σε έναν αγώνα τον οποίο περιμέναμε απο την αρχή να είναι "κλειστός" και η νικήτρια ομάδα να πάρει την πρόκριση στο "τσάκ", η Σουηδία μας απέδειξε για άλλη μια φορά γιατί δικαίος αξίζει να την αποκαλούν την πιο "ψυχωμένη" ομάδα του τουρνουά.

Χωρίς μεγάλες ευκαιρίες και πολλές συγκινήσεις το 1ο ημίχρονο. Η μοναδική μεγάλη ευκαιρία ανήκε στην Σουηδία. Στο 28' ο Μπεργκ μετά από φάση διαρκείας έκανε το γυριστό σουτ κι ο τερματοφύλακας της Ελβετίας πετάχτηκε και έδιωξε με το ένα χέρι, σε μια φάση σεμινάριο του όμορφου ποδοσφαίρου.

Στο 2ο ημίχρονο σαφώς και πιο ανεβασμένος ο ρυθμός. Μπόλικες ευκαιρίες και για τις 2 ομάδες με τους Σκανδιναβούς να έχουν όμως τις περισσότερες κλασσικές ευκαιρίες. Το γκολ ήρθε στο 66', ο Φόρσμπεργκ βρέθηκε στο ύψος της περιοχής, έκανε την πρώτη προσποίηση και σούταρε με τον Ακανζί να απλώνει το πόδι του και να ξεγελά τον Ζόμερ που είδε τη μπάλα στα δίχτυα του. Η μόνη σοβαρή φάση των Ελβετών ήταν στο 90+1, με την κεφαλιά του Σεφέροβιτς και την σπουδαία απόκρουση του Όλσεν.

Άλλη μια φορά που χρειάστηκε το VAR στην φετινή διοργάνωση. Στην κόντρα της Σουηδίας στο 90+3, ο Όλσον κερδίζει το πέναλτι και την αποβολή του Λανγκ.Ο Σκόμινα πηγαίνει στο VAR και τελικά το πέναλτι γίνεται.. φάουλ ακριβώς έξω από την περιοχή!

Μεγάλα πανηγύρια για τους Σουηδούς, που γράψανε την πιο χρυσή σελίδα την ιστορία τους.

Οι συνθέσεις

ΣΟΥΗΔΙΑ: Όλσεν, Λούστιγκ, Λίντελοφ, Γκράνκβιστ, Αουγκούστινσον, Σβένσον, Έκνταλ, Φόρσμπεργκ, Κλάεσον, Μπεργκ, Τοϊβόνεν.
ΕΛΒΕΤΙΑ: Ζόμερ, Ακανζί. Λανγκ, Τσάκα, Μπεχράμι. Ροντρίγκες, Ζούμπερ, Τζεμαϊλί, Ντρίμιτς, Τζουρού, Σακίρι.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code