ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σαλάχ: Έχει βάλει τις βάσεις για την χρυσή μπάλα

Ο Αιγύπτιος σούπερ σταρ της Λίβερπουλ έχει καταφέρει απίστευτα πράγματα φέτος.
Έχει πάρει από το χέρι την Λίβερπουλ και την έχει οδηγήσει μέχρι στιγμής στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ , ενώ όσον αφορά την χώρα του, έχει οδηγήσει την Αίγυπτο στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ , λοιπόν έχει καταφέρει να μπει σφήνα ανάμεσα στους Μέσσι και Ρονάλντο που τα τελευταία χρόνια έχουν... «βαρεθεί» να ανακηρύσσονται ως οι κορυφαίοι . Το εξτρέμ της Λίβερπουλ έχει καταφέρει σε 47 μέχρι τώρα συμμετοχές του για φέτος να σκοράρει 43 γκολ και να μοιράσει 15 ασσίστ,έχοντας 3.735 αγωνιστικά λεπτά. Ο Μέσσι από την άλλη που φαίνεται να είναι ο βασικός του αντίπαλος μετράει 40 γκολ σε 50 συμμετοχές και 18 ασσίστ, όλα αυτά μέσα σε 4.175' .Όσον αφορά τον Ρονάλντο, αυτός φαίνεται να μην διανύει και τα καλύτερα του, με 42 γκολ σε 39 εμφανίσεις και 7 ασσίστ σε 3.301 αγωνιστικά λεπτά.

Ρόλο ωστόσο όπως πολύ καλά γνωρίζουμε δεν παίζει μόνο ο αγωνιστικός ρυθμός ενός ποδοσφαιριστή αλλά και τα επιτεύγματα που έχει πετύχει η ομάδα του. Όσον αφορά τον Σαλάχ , βρίσκεται ακόμη στο κόλπο της κατάκτησης του Τσάμπιονς Λιγκ , όπως και ο Ρονάλντο εν αντιθέσει με τον Μέσσι , που έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα Ισπανίας και έμεινε εκτός από την συνέχεια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Όσον αφορά το Μουντιάλ της Ρωσίας, εκεί θα βρεθούν και οι τρεις τους , με τις περισσότερες πιθανότητες κατάκτησης του τροπαίου να έχει ο Αργεντινός σούπερ σταρ.

Όπως και να έχει φαίνεται πως ο Αιγύπτιος είναι ο μοναδικός παίκτης των τελευταίων χρόνων που δείχνει πως έχει πραγματικές και βάσιμες υποψίες πως μπορεί να κατακτήσει την χρυσή μπάλα. Μένει να δούμε τι θα δείξει η ιστορία και εάν θα συνεχίσει τόσο αυτός όσο και οι διεκδικητές του για την διάκριση στους ίδιους ή και καλύτερους ρυθμούς...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code