ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μήπως ο Χιμένεθ χτυπάει την πόρτα της Σεβίλλη ;

Η Σεβίλλη περνάει δύσκολες μέρες και αυτό το κατανοεί ο Μανόλο Χιμένεθ.
Αυτό που ίσως δεν έχει καταλάβει όμως ο κόσμος είναι πως την τελευταία φορά που ο Ισπανός τεχνικός ήταν στο τιμόνι της μεγάλης του αγάπης , ήταν μία άσχημη εποχή και κατάφερε να την οδηγήσει σε επιτυχίες.

Με αφορμή την συνέντευξη επομένως που παραχώρησε ο νυν προπονητής της ΑΕΚ στην ισπανική Μάρκα, που κάνει λόγο για μετακίνηση του στους Σεβιγιάνους εάν και εφόσον αυτοί το ζητήσουν προβληματιζόμαστε για το εάν ο Χιμένεθ όντως θέλει να μετακινηθεί από φέτος στην χώρα του. Θυμίζουμε πως το θέμα Μοντέλα στην Σεβίλλη δεν είναι σταθερό και μπορεί οι δύο πλευρές το καλοκαίρι να διακόψουν την συνεργασία τους .

Μήπως ο Ισπανός , χτυπάει την πόρτα της πρώτης του αγάπης ;

Αναλυτικά όσα δήλωσε :

«Πάντα λέω ότι σε επαγγελματικό επίπεδο η καρδιά μου θα είναι πάντα στη Σεβίλλη. Πριν από οκτώ χρόνια ανέλαβα την ομάδα σε μια δύσκολη στιγμή με ποδοσφαιριστές σε κακή ψυχολογική κατάσταση λόγω του θανάτου του Αντόνιο Πουέρτα. Ήμουν στις ακαδημίες, με κάλεσαν, μου ζήτησαν να αναλάβω την πρώτη ομάδα και φυσικά είπα «ναι». Η ομάδα μπήκε στις θέσεις του Champions League, κατακτήσαμε ένα Κύπελλο και η αλήθεια είναι ότι έδωσα τα πάντα στην ομάδα. Κάποια στιγμή χρειάστηκε μια αλλαγή και άρχισε η εποχή του Ουνάι Έμερι.

Θα είμαι πάντα στη διάθεση της Σεβίλλης, όποτε με καλέσει. Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή η Σεβίλλη πρέπει να είναι συγκεντρωμένη σε αυτά τα πέντε παιχνίδια που απομένουν, είτε συνεχίσει ο Μοντέλα είτε όχι. Μένει μπροστά ο στόχος της συμμετοχής στο Europa League. Σίγουρα πονάει πολύ το γεγονός ότι μετά από τόσα επιτυχημένα χρόνια, στην εποχή του Έμερι, φέτος η εικόνα είναι διαφορετική.

Αν με καλέσει η Σεβίλλη, θα πάω. Θα πάω επειδή είμαι Σεβιγίστα, επειδή όλα αυτά τα χρόνια προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος και να μαθαίνω, για να επιστρέψω μια μέρα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για όλα όσα έχω κάνει με την ΑΕΚ. Η ΑΕΚ ξέρει ότι ο εκπρόσωπός μου μιλάει μαζί τους για την ανανέωση της συνεργασίας μας και ότι δεν θα μιλήσω με άλλη ομάδα πριν συζητήσω μαζί τους, αλλά η Σεβίλλη δεν είναι μια άλλη ομάδα, είναι το σπίτι μου».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code