ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Injury report από τον Jürgen Klopp!

Ο Jürgen Klopp είναι σίγουρος ότι η Liverpool θα ανταπεξέλθει χωρίς τον τραυματία Sadio Mane τις προσεχείς εβδομάδες, επιμένοντας ότι έχει παίκτες στη διάθεσή του, οι οποίοι μπορούν να αναπληρώσουν το κενό.


Ο εξτρέμ τραυματίστηκε με την εθνική Σενεγάλης και επιβεβαιώθηκε κατά την επιστροφή του στο Melwood ότι μπορεί να μείνει μέχρι και 6 εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Ο Klopp είπε στο Liverpoolfc.com: "Αυτά συμβαίνουν. Αν κοιτάξετε τριγύρω, πολλοί παίκτες σε αυτό το διεθνές διάλειμμα τραυματίστηκαν.”

"Πάντα ελπίζεις ότι τίποτα δεν θα συμβεί, αλλά όσο δεν βρίσκονται γύρω μας, δεν ξέρουμε ακριβώς τι έχει συμβεί. Είναι αρκετά δύσκολο να έρθεις σε επαφή με όλες τις ομοσπονδίες και όλα αυτά τα πράγματα.”

"Είχα μια συνομιλία αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Sadio, όπως πάντα με όλους τους παίχτες. Δεν ήταν ξεκάθαρο ότι θα ήταν τόσο σοβαρό, αλλά είπε "νιώθω ένα πόνο", οπότε ήταν ξεκάθαρο ότι μπορεί να έχανε το ντέρμπι με την United - και τώρα ξέρουμε ότι θα είναι εκτός για πολύ περισσότερο.”

"Αυτό δεν είναι καλό, αλλά πρέπει να το αντιμετωπίσουμε – όπως πάντα."

Ο τραυματισμός του Mane θα παρουσιάσει μια ευκαιρία για άλλα μέλη της ομάδας να μπουν στην αρχική ενδεκάδα - αρχίζοντας με την Manchester United στο Anfield το Σάββατο.

Ερωτηθείς αν ήταν σίγουρος ότι οι παίκτες θα ήταν έτοιμοι να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία τους, ο Klopp απάντησε: "Ναι, φυσικά.”

"Πάντα έτσι είναι. Ένας τραυματίας παίχτης, δύο τραυματίες παίχτες... Πρέπει πάντα να έχεις παίχτες έτοιμους να μπουν στην ομάδα. Έχουμε τώρα τρεις μακροχρόνιους τραυματισμούς με τον Clyney και τον Adam, και τώρα με τον Sadio.”

"Φυσικά, είναι όλοι ποιοτικοί παίκτες, αλλά δεν πρέπει να μιλάμε μόνο γι' αυτούς. Πρέπει να φτιάξουμε μια δυνατή ομάδα, μια πραγματικά καλή ενδεκάδα για το επόμενο παιχνίδι.”

"Αυτή τη στιγμή, είμαστε ακόμα σε μια αρκετά άνετη κατάσταση επειδή έχουμε αρκετές διαφορετικές επιλογές και αυτό είναι καλό. Αυτό θέλαμε να έχουμε πριν από την σεζόν - τώρα το έχουμε και τώρα πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε.”


Ο Klopp επιβεβαίωσε ότι η Liverpool δεν έχει κανένα άλλο πρόβλημα σχετικά με νέους τραυματισμούς πριν από το ντέρμπι με την United.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code