ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Firmino μιλάει για τη ζωή δίπλα στους Mane και Salah στην επίθεση της Liverpool!

O Βραζιλιάνος διεθνής απολαμβάνει να παίζει δίπλα στους γοργοπόδαρους εξτρέμ στην επίθεση του Jurgen Klopp.


Ο Roberto Firmino εξήγησε πόσο απολαμβάνει να παίζει μαζί με τον Sadio Mane και τον Mohamed Salah στην επίθεση της Liverpool.

Ένα κακό σερί με μια νίκη στα επτά τελευταία παιχνίδια έχει κάνει τους Κόκκινους να μείνουν πίσω, αλλά το τρίο των επιθετικών έχει σκοράρει 13 γκολ μεταξύ τους σε όλες τις διοργανώσεις μέχρι στιγμής.

Ο Salah τα έχει πάει περίφημα μέχρι στιγμής από τότε που πήρε μεταγραφή το καλοκαίρι από την Roma για £36.9 εκατομμύρια, ένα ποσό ρεκόρ για το σύλλογο και έχει σκοράρει 6 γκολ από τη θέση του δεξιού εξτρέμ.

Ο Mane έχει σκοράρει 3 γκολ - παρά το γεγονός πως ήταν τιμωρημένος για 3 παιχνίδια - και ο Firmino, ο οποίος ανέλαβε τη φανέλα με το νούμερο 9 το καλοκαίρι, απολαμβάνει να παίζει στην ίδια ομάδα με τους γοργοπόδαρους εξτρέμ.

"Δημιουργούν αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουμε", δήλωσε ο Firmino στο LFC World.

"Είναι πολύ γρήγοροι και απολαμβάνουμε να παίζουμε με αυτούς τους δύο και την ταχύτητα που μας δίνουν."

"Δημιουργούν πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα."

"Είναι εξαιρετικό, να παίζω με αυτούς τους τύπους - είναι πολύ σημαντικό για μένα και για όλους, είναι πολύ καλό για όλη την ομάδα."

"Είναι πολύ συμπαθητικοί, καλοί άνθρωποι και ελπίζω ότι μπορούμε να βοηθήσουμε τη Liverpool να παίξει καλά".

Ο Firmino έχει πραγματοποιήσει 101 εμφανίσεις για τους Κόκκινους από τότε που πήρε μεταγραφή για £29 εκατομμύρια το 2015 και ο διεθνής Βραζιλιάνος είπε ότι άρπαξε κατευθείαν την ευκαιρία να μετακομίσει στη Liverpool πριν από δύο χρόνια.

Πρόσθεσαι: "Είναι υπέροχο για μένα [να είμαι εδώ]. Από τότε που έλαβα την πρόταση να έρθω στη Liverpool, ήμουν χαρούμενος."

"Ποτέ δεν το σκέφτηκα δύο φορές για το αν πρέπει να έρθω στη Liverpool, είμαι πολύ χαρούμενος, είναι πολύ καλός σύλλογος σε πολύ υψηλό επίπεδο."

"Μου αρέσει να παίζω εδώ και είμαι στην ευχάριστη θέση να έχω φτάσει στο 100ό παιχνίδι μου".


Ο Firmino είναι κοντά στο να υπογράψει ένα νέο συμβόλαιο στο Anfield, με τον σύλλογο να είναι πρόθυμος να "δέσει" τον επιθετικό με μια μεγαλύτερη συμφωνία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code