ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Danny Ings: “Θα βρω τρόπο να τα καταφέρω στη Liverpool”

Ο επιθετικός φαίνεται να μην είναι πρόθυμος στην ιδέα να πάει κάπου δανεικός τον Ιανουάριο.


Ο Danny Ings επιμένει ότι θα βρει έναν τρόπο να τα καταφέρει στη Liverpool καθώς συνεχίζει τη μακροχρόνια μάχη του με τους τραυματισμούς και προσπαθεί επιτέλους να βάλει μπρος στην καριέρα του στο Anfield.

O Ings έχει μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης τον περισσότερο καιρό τα τελευταία δύο χρόνια, αφού αρχικά τραυματίστηκε στο αριστερό του γόνατο σε μια προπόνηση στην πρώτη εβδομάδα του Jurgen Klopp στο Anfield.

Ο πρώην επιθετικός της Burnley πέτυχε το τελευταίο γκολ της Liverpool επί Rodgers, αλλά από τότε που ήρθε ο Klopp στην ομάδα πριν δύο χρόνια ο Ings δεν έχει ξεκινήσει ούτε ένα παιχνίδι ούτε έχει σκόραρει κάποιο γκολ.

Αφού επέστρεψε από τον αρχικό του τραυματισμό και έκανε κάποιες εμφανίσεις ως αναπληρωματικός στο League Cup την περασμένη σεζόν, ο Ings τραυματίστηκε σοβαρά πάλι τον περασμένο Οκτώβριο όταν υπέστη έναν τραυματισμό στο άλλο γόνατό του στην επίσκεψη της Totenham στο Anfield.

Αυτή η κακοτυχία, αργότερα παραδέχθηκε, πως τον έκανε να βάλει τα κλάματα, αλλά τώρα έχει επιστρέψει και παίζει με την U23 και πρόσφατα έπαιξε και για την πρώτη ομάδα ως αναπληρωματικός για τα τελευταία 20 λεπτά εναντίον της Leicester για το League Cup.

O 25χρονoς παραμένει αποφασισμένος να κάνει το όνειρο του στη Liverpool να έχει ένα ευτυχισμένο τέλος.

"Οπουδήποτε και αν έχω παίξει, πάντα τα έχω καταφέρει. Έχω βρεθεί σε πολύ δύσκολες καταστάσεις σε προηγούμενες ομάδες όπου ήταν δύσκολο να μπεις στην ομάδα”, δήλωσε στην The Times.

"Οι άνθρωποι από έξω βλέποντας την κατάσταση πιθανότατα θα σκέφτονται, ‘Αυτός είναι ο ξεχασμένος παίχτης,’ αλλά δεν έχει περάσει ούτε μια φορά από το μυαλό μου. Πιστεύω ακόμα στον εαυτό μου. Πιστεύω ακόμα ότι μπορώ να παίξω σε αυτή την ομάδα."

Έχουν υπάρξει φήμες για ένα πιθανό δανεισμό του τον Ιανουαρίου, με την Leeds να είναι ένας πιθανός προορισμός, με τον Ings όμως να μην φαίνεται πρόθυμος να φύγει από το Anfield.

"Όταν βρίσκεσαι σε μια ομάδα σαν τη Liverpool, δεν είναι ένας σύλλογος από τον οποίο θες να φύγεις. Θα με ενοχλούσε για το υπόλοιπο της καριέρας μου, και για το υπόλοιπο της ζωής μου, αν δεν είχα κάνει τα πάντα για να τα καταφέρω εδώ.”

"Ακόμα νιώθω πως έχω μεγάλο ρόλο να παίξω σε αυτό το σύλλογο."


"Σήμερα δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένος με το σημείο όπου είμαι και το πόσο καλά αισθάνεται το γόνατο μου. Βρίσκομαι σε καλό δρόμο και θέλω να συνεχίσω σε αυτό το δρόμο".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code