ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Για το διπλό στα "Πηγάδια" η ΑΕΚ

Με στόχο την επιστροφή στις νίκες και την παραμονή στην πρώτη θέση της Superleague αγωνίζεται σήμερα στις 20.30
(Novasports 1HD) η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ κόντρα σε αυτήν του Μίλαν Ράσταβατς.

Αναμφίβολα οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο (χάριν έδρας, στην οποία έχουν χτίσει εξαιρετική παράδοση απέναντι στην ΑΕΚ και έχουν να ηττηθούν εκεί από την Ένωση από το 2011, επί της πρώτης θητείας του Χιμένεθ), ωστόσο στο στρατόπεδο των φιλοξενούμενων επικρατεί αισιοδοξία πως η ομάδα θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και θα πάρει το δύσκολο διπλό.

Για τη Skoda Ξάνθη δεν είναι διαθέσιμος ο Κάσα Καμαρά, ενώ για την ΑΕΚ υπάρχουν οι γνωστές απουσίες των Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς, Γιακουμάκη, Μπάρκα. Ο Ράσταβατς αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με την ίδια σύνθεση σε σχέση με το τελευταίο ματς με την Κέρκυρα, τουτέστιν με Ζίβκοβιτς στην εστία, Μπαξεβανίδη, Λισγάρα, Σβαρνά, Κασάδο, Ντε Λούκας, Κίκε, Μεχία, Γέντρισεκ και Μπρίτο, με μόνη αλλαγή τον Λουσέρο αντί του Καμαρά.

Ο Χιμένεθ από την πλευρά του, αν δεν επιφυλάσσει εκπλήξεις, πρόκειται να επιλέξει για το βασικό σχήμα τους Ανέστη, Μπακάκη, Βράνιες, Λαμπρόπουλο, Λόπες (ή Γκάλο εάν ο Πορτογάλος κριθεί ανέτοιμος), Σιμόες, Γαλανόπουλο, Μάνταλο, Λιβάια, Χριστοδουλόπουλο και Αραούχο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code