ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Το απόλυτο συνέχισε η Γερμανία, «αυτοκτόνησε» η Κροατία!


Η Εθνική Γερμανίας συνέχισε το βράδυ της Πέμπτης την εξαιρετική της πορεία στα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας, ενώ η Κροατία υπέπεσε σε μεγάλη γκέλα με την Φινλανδία.

Η δράση για την 9η αγωνιστική των προκριματικών που θα οδηγήσουν στο Μουντιάλ της Ρωσίας ξεκίνησε την Πέμπτη, με τους Γερμανούς να επικρατούν πολύ άνετα της Βόρειας Ιρλανδίας με 1-3, με τα γκολ να επιτυγχάνονται στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο. Με αυτή τη νίκη έφτασε τους 27 βαθμούς έχοντας κάνει το απόλυτο στον όμιλό της! Στη δεύτερη θέση του 3ου ομίλου βρίσκεται η ομάδα της Β. Ιρλανδίας με 19 βαθμούς που έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα μπαράζ της διοργάνωσης.

Στον 4ο όμιλο τα βλέμματα ήταν στραμμένα στο παιχνίδι Αυστρία-Σερβία. Οι φιλοξενούμενοι σε περίπτωση νίκης θα εξασφάλιζαν την πρόκριση και μετακινήθηκαν στην Αυστρία 30.000 Σέρβοι φίλαθλοι για να στηρίξουν την ομάδα τους! Τελικώς, οι γηπεδούχοι κέρδισαν το-αδιάφορο βαθμολογικά για αυτούς- παιχνίδι με το 3-2 να είναι το τελικό σκορ, ενώ την νίκη πήραν η Ουαλία και η Ιρλανδία που βρίσκονται μια ανάσα από την πρωτοπόρο Σερβία. Ο όμιλος αυτός αποδεικνύεται «φωτιά» και η τελευταία αγωνιστική θα καθορίσει ποια ομάδα θα εξασφαλίσει και θα διεκδικήσει αντίστοιχα την παρουσία της στο Μουντιάλ.

Στον 5ο όμιλο η Πολωνία διέλυσε την Αρμενία εκτός έδρας με το εκθαμβωτικό σκορ 6-1. Η Δανία έκανε το καθήκον της και επικράτησε του Μαυροβουνίου με 1-0 εκτός έδρας διατηρώντας έτσι τις λιγοστές ελπίδες που έχει για την πρώτη θέση. Αυτή τη στιγμή πρωτοπόρος του ομίλου είναι η Πολωνία με 22 βαθμούς, ενώ δεύτερη είναι η Δανία με 19.

Στον 6ο όμιλο η Αγγλία συνέχισε το αήττητο σερί κόντρα στην Σλοβενία με το τελικό σκορ να είναι το 1-0. Η Σκωτία επικράτησε της Σλοβακίας με 1-0 και πέρασε στην δεύτερη θέση του ομίλου έχοντας πλέον σαφές προβάδισμα για τα μπαράζ της διοργάνωσης. Η Σκωτσέζοι βρίσκονται στο +2 από την Σλοβακία και στο +3 από την Σλοβενία, με την οποία και θα παίξουν την τελευταία αγωνιστική εκτός έδρας.

Στον 7ο όμιλο οι Ισπανοί επικράτησαν άνετα της Αλβανίας με 3-0, ενώ η Ιταλία στραβοπάτησε στην έδρα της με τα Σκόπια, με το τελικό σκορ να είναι το 1-1. Την πρώτη θέση έχει εξασφαλίσει η Ισπανία η οποία βρίσκεται στο +5 από την δεύτερη Ιταλία, η οποία με την σειρά της έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή της στα μπαράζ.

Τέλος, στον 9ο όμιλο η Κροατία «αυτοκτόνησε» στη Ριέκα κόντρα στην Φινλανδία με το παιχνίδι να τελειώνει στο 1-1, χάνοντας το προβάδισμα που είχε για την πρώτη θέση. Πρώτη είναι πλέον η Ισλανδία που με εξαιρετικές αντεπιθέσεις επικράτησε εκτός έδρας της Τουρκίας με 3-0! Η Ουκρανία κυνηγάει κι αυτή με τη σειρά της την πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας και νίκησε το Κόσοβο με 0-2. Στην πρώτη θέση του ομίλου βρίσκεται η Ισλανδία με 19 βαθμούς, ενώ στη δεύτερη θέση ισοβαθμούν στους 17 βαθμούς η Κροατία και η Ουκρανία. Τελευταία αγωνιστική η Ουκρανία θα υποδεχτεί την Κροατία, σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει την ομάδα που θα συνεχίσει τη μάχη της για πρόκριση στο Μουντιάλ.

3ος όμιλος:
Αζερμπαϊτζάν-Τσεχία 1-2
Β. Ιρλανδία-Γερμανία 1-3
Σαν Μαρίνο-Νορβηγία 0-8

4ος όμιλος:
Γεωργία-Ουαλία 0-1
Αυστρία-Σερβία 3-2

ΕΪΡΕ-Μολδαβία 2-0

5ος όμιλος:
Αρμενία-Πολωνία 1-6
Μαυροβούνιο-Δανία 0-1
Ρουμανία-Καζακστάν 3-1

6ος όμιλος:
Αγγλία-Σλοβενία 1-0
Μάλτα-Λιθουανία 1-1
Σκωτία-Σλοβακία 1-0

7ος όμιλος:
Ισπανία-Αλβανία 3-0
Ιταλία-Σκόπια 1-1
Λιχτενστάιν-Ισραήλ 0-1

9ος όμιλος:
Κόσοβο – Ουκρανία 0-2
Κροατία – Φινλανδία 1-1
Τουρκία – Ισλανδία 0-3 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code