ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

5 λόγοι που το Nomads είναι καλύτερο αλλά και εντελώς διαφορετικό από το Survivor

Σάββατο σήμερα , και το θέμα Σαββάτου ανέβηκε ! Θα σχολιάσουμε σήμερα το νέο αυτό τηλεοπτικό φαινόμενο για την Ελλάδα.
Θέλω να ξεκινήσω λέγοντας πως ... είμαι οπαδός του Survivor και όχι αυτό με το οποίο όλη η Ελλάδα συζητούσε το τελευταίο διάστημα . Είμαι φαν από τότε που είχε πρωτοέρθει στην χώρα μας επί εποχές Mega . Όταν πλέον αποτελούσε παρελθόν για εμάς αυτό το Show για πολλά χρόνια, εγώ δεν σταμάτησα να παρακολουθώ το Survivor , συγκεκριμένα μέχρι και σήμερα παρακολουθώ το αμερικάνικο , το οποίο και έχει σαρώσει τα πάντα στην Αμερική έχοντας στο ενεργητικό του πάνω από 30 σεζόνς.

Ως πλέον κατάλληλος λοιπόν... μπορώ να πω πως το Nomads είναι κάτι τελείως...μα τελείως διαφορετικό από το Survivor αλλά και κάτι πολύ καλύτερο ! Εγώ θα σας παραθέσω τους 5 λόγους για τους οποίους το υποστηρίζω αυτό , προκειμένου να αιτιολογηθώ . Ξεκινάμε !

1.Επιτέλους... ο κορυφαίος παρουσιαστής γι' αυτό το είδος !


Η αλήθεια είναι πως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έλειψε από την ελληνική τηλεόραση με τέτοιου είδους παρουσιάσεις σε τέτοιου είδους Reality Show. Έχοντας δει τον Θεσσαλονικιό παρουσιαστή στο Survivor , γνωρίζαμε και γνωρίζουμε μέχρι σήμερα πως πρόκειται για τον κορυφαίο όσον αφορά τα ελληνικά δεδομένα. Όσο να ναι... χρειάζεται κάποιος που να είναι σοβαρός και να γνωρίζει πως θα χειριστεί το θέμα ... παρουσιαστής. Κάτι το οποίο σίγουρα δεν διαθέτει ο Σάκης Τανιμανίδης , ο οποίος φαίνεται να είναι έξω από τα ... νερά του.

2.Πραγματική τοποθεσία για... πραγματική επιβίωση!


Το Nomads δεν γίνεται απλά σε ένα τροπικό μέρος... δεν γίνεται στα νησιά Φίντζι ή στον Άγιο Δομίνικο. Γίνεται στο  νησί Palawan των Φιλιππίνων. Μιλάμε για το πιο... εξωτικό νησί στον κόσμο,με επίσημα πάντα δεδομένα .Εκεί που έχει αφόρητη ζέστη , μέσα σε διάστημα 20 λεπτών θα πιάσει καταρρακτώδης βροχή μεγάλης διάρκειας.



3.Είναι κάτι σαν... ντοκιμαντέρ



Το Nomads δεν είναι απλά ένα Reality Show επιβίωσης αλλά συνδυάζει και λίγο από...ντοκιμαντέρ.Λίγο η ζωή των ανθρώπων στο ψαροχώρι , λίγο η παραλία. Ήρθαν και έδεσαν . Ουσιαστικά αυτό που βλέπουμε είναι οι τρεις κοινωνικές τάξεις. Οι πλούσιοι ( αυτοί που διαμένουν στην βίλα ) , η μεσαία κοινωνική τάξη ( αυτοί που ζουν στο ψαροχώρι και έχουν μία υποτυπώδης στέγη ) και οι φτωχοί ( αυτοί που ζουν στην παραλία, άστεγοι. )






4.Οι πιο σκληρές-σχεδόν απάνθρωπες δοκιμασίες που έχουμε δει 


Προσωπικά δεν θυμάμαι πιο δύσκολες δοκιμασίες σε ελληνικά ριάλιτι επιβίωσης. Όταν παρακολουθείς αθλητές παγκόσμιας κλάσης να δυσκολεύονται να ''βγάλουν'' μία πίστα τότε καταλαβαίνεις για τι δυσκολία μιλάμε. Οι Νομάδες μάλιστα της Ζούγκλας είχαν ήδη λιποθυμία στο χθεσινό αγώνισμα . Ένα θα σας πω... βρίσκονται εκεί μονάχα 1 εβδομάδα και η παραγωγή θα κρατήσει 3 μήνες .


5.Πραγματικοί διάσημοι !



Έχει γίνει της μόδας φαίνεται να λαμβάνουν μέρος διάσημοι σε τέτοιου είδους τηλεοπτικά προγράμματα στην Ελλάδα. Το Nomads δεν ξέφυγε από αυτό αλλά κατάφερε να αποκτήσει στο ενεργητικό του παίκτες οι οποίοι μπορούμε να πούμε πως όντως βρίσκονται στην ελληνική Showbiz και τους γνωρίζει ο κόσμος. Κάτι το οποίο δεν συνέβη κατά το παρελθόν σε παιχνίδια τύπου Survivor.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code