ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σπουδαίο διπλό του Ατρομήτου μέσα στο Καραϊσκάκη, 0-1 τον Ολυμπιακό!

Γκέλας...συνέχεια για τον Ολυμπιακό, ο οποίος δεν βρήκε ούτε σήμερα τον καλό του εαυτό, ήταν αγχωμένος και άστοχος και ηττήθηκε με 0-1 από τον Ατρόμητο στο
Στάδιο Καραϊσκάκης. Διμαρτύρονται για πέναλτι στην φάση του 79' οι ερυθρόλευκοι, που είχαν την υπεροχή στο παιχνίδι αλλά προβλημάτισαν στην τελική προσπάθεια.

Το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης θα ξεχαστεί γρήγορα, δεδομένου ότι ναι μεν ο Ολυμπιακός είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο του αγώνα, άσκησε πίεση αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει αξιόλογες φάσεις μπροστά απ' τα καρέ του Γιαννιώτη, πέρα από δύο κεφαλιές των Τζούρτζεβιτς και Σισέ στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν άψογοι στα αμυντικά τους καθήκοντα αλλά επιθετικά ήταν ακίνδυνοι. Οι ερυθρόλευκοι έχασαν πολύ νωρίς τον Μπεν, που αποχώρησε τραυματίας και αντικαταστάθηκε από τον Μάριν.

Η επανάληψη μας επιφύλασσε ουκ ολίγες εκπλήξεις, αρχής γενομένης από το 48', όταν ο Ατρόμητος έχασε σπουδαία ευκαιρία. Ο Βασιλακάκης εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Σισέ, μπήκε στην περιοχή, γύρισε στον Ντιγκινί, ο οποίος σούταρε απ' το ύψος του πέναλτι, αλλά ο Νικολάου έβαλε την κόντρα και παραχώρησε κόρνερ. Ήταν το προειδοποιητικό μήνυμα από τους Περιστεριώτες, που πλέον έδειχαν ιδιαίτερα απειλητικοί στην αντεπίθεση. Σεμπά και Μάριν άλλαζαν πτέρυγες για τον Ολυμπιακό σε μια προσπάθεια να αναστατώσουν την αντίπαλη άμυνα, αλλά εις μάτην, αφού κάθε προσπάθεια αναχαιτιζόταν.

Στο 59' ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ, επιβεβαιώνοντας την αποτελεσματικότητά του στην κόντρα επίθεση. Ο Ο Ουάρντα έκανε τη σέντρα απ' τα αριστερά, ο Κιβρακίδης βρέθηκε ανενόχλητος στο ύψος της μικρής περιοχής και με όμορφη κεφαλιά νίκησε Σισέ και Προτό για το 1-0! Το γκολ αυτό πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους Περιστεριώτες, τη στιγμή που ο Τάκης Λεμονής έδωσε σήμα για φουλ επίθεση, περνώντας στον αγωνιστικό χώρο και τον Εμενίκε. Ο Ολυμπιακός από το 60ο λεπτό ήταν περισσότερο απειλητικός, διατηρώντας το υψηλό ποσοστό κατοχής του και πολιόρκησε την εστία του Γιαννιώτη.

Η ομάδα του Ατρομήτου παρέμεινε ψύχραιμη και συνέχισε να ψάχνει την κόντρα, συμβάλλοντας στον εξαιρετικό ρυθμό του παιχνιδιού. Ο Ολυμπιακός απείλησε στο 66' με τον Φιγκέιρας και στο 70' με τον Εμενίκε, ενώ οι φιλοξενούμενοι με την είσοδο του Καρασαλίδη έπαιζαν πλέον σε σχηματισμό 3-5-2, κλείνοντας πιο αποτελεσματικά τους χώρους. Στο 79΄ ήρθε η φάση που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών στο στρατόπεδο των γηπεδούχων. Ο Μάντσον ανέτρεψε τον Σεμπά εντός περιοχής, με το διαιτητή Αρετόπουλο να μην υποδεικνύει την παράβαση.

Το άγχος είχε κυριέψει ολοκληρωτικά τους ερυθρόλευκους στο τελευταίο δεκάλεπτο, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να μετουσιώσουν σε ευκαιρία για γκολ την πολιορκία έξω από τα καρέ του Γιαννιώτη. Ο Ατρόμητος ήταν μάλιστα αυτός που απείλησε και για δεύτερο γκολ στο 81', όταν ο Ουάρντα έστρωσε στον Βασιλακάκη, ο οποίος έκανε το σουτ απ' το ύψος του ημικυκλίου της μεγάλης περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 90' ο Ολυμπιακός σπατάλησε την τελευταία ευκαιρία του για να πάρει έστω τον βαθμό από το παιχνίδι, με τον Νικολάου να αστοχεί από το ύψος του πέναλτι. Το τελευταίο σφύριγμα βρίσκει τον Ολυμπιακό να αδυνατεί να σπάσει το κακό σερί αποτελεσμάτων στο πρωτάθλημα, γεγονός που προκάλεσε τη γιούχα του κοινού. Εντελώς αντίθετα τα συναισθήματα στους Περιστεριώτες, οι οποίοι σημείωσαν το πρώτο φετινό τους διπλό στην πιο δύσκολη ίσως έδρα του πρωταθλήματος.


Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάκης Λεμονής): Προτό, Φιγκέιρας, Σισέ, Νικολάου, Κούτρης, Ρομαό, Μαρτίνς (60' Εμενίκε), Οτζίτζα Οφόε, Καρσελά (52' Σεμπά), Μπεν (13' Μάριν), Τζούρτζεβιτς.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μάντσον, Ούμπιδες (46' Μπουσουλάτζιτς), Ουάρντα, Ντιγκινί, Βασιλακάκης (84' Ζησόπουλος), Μανούσος (71' Καρασαλίδης)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code