ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

H ομάδα της Toyota WEC Team είναι σε συζητήσεις με τον Fernando Alonso για τον αγώνα του Le mans!


Η Toyota βρίσκεται σε συνομιλίες με τον οδηγό της McLaren Formula 1, Fernando Alonso σχετικά με τον διάσημο αγώνα του Le Mans 24 Hours το επόμενο έτος,
 εάν συνεχίσει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής.


Η McLaren αποκάλυψε ότι θα επιτρέψει στον δύο φορές τον παγκόσμιο πρωταθλητή Alonso να αγωνιστεί στο Le Mans το επόμενο έτος αφού υπογραφεί μια νέα συμφωνία με την ομάδα.

Ο διευθυντής της ομάδας Rob Leupen, δήλωσε ότι η Toyota ήταν ανοιχτή για να μιλήσει με κορυφαίους οδηγούς από άλλες σειρές και σημείωσε ότι ο τεχνικός διευθυντής Pascal Vasselon είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Alonso.

"Μας ενδιαφέρει πάντα να μιλάμε με κορυφαίους οδηγούς και ο Pascal έχει καλή σχέση με τον Fernando να επιστρέφει στις μέρες του με την Michelin στην F1", δήλωσε ο Leupen στο Autosport.
"Αλλά δεν μπορούμε να πούμε τίποτε περισσότερο από αυτό, γιατί πάρα πολλά πεδία είναι ανοιχτά τώρα."

Τα σχέδια LMP1 της Toyota παραμένουν ρευστά για το επόμενο έτος, αφού ανακοινωθούν τον Ιούλιο οι ειδήσεις της απόσυρσης της Porsche από την κατηγορία.
Έχει δηλώσει ότι δεν θα υπάρξει απόφαση μέχρι τον Οκτώβριο, ενώ περιμένει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη μελλοντική κατεύθυνση της κατηγορίας P1.

Ο Alonso δήλωσε τις φιλοδοξίες του και τον στόχο του, να ολοκληρώσει το ανεπίσημο «triple crown» των μεγάλων νικών όλων των κατηγοριών αγώνων, όταν προετοιμάστηκε για να αγωνιστεί και στo Indy 500 φέτος.
O Fernando Alonso στο Indy 500 με την Mclaren Honda Andretti, νωρίτερα φέτος το Μάιο

Φαίνεται απίθανο να χάσει και πάλι το Grand Prix του Μονακό εάν υπογράψει μια νέα συμφωνία με τη McLaren, αλλά ο γαλλικός αγώνας αντοχής δεν πέφτει με ίδια ημερομηνία αγώνα της F1.

Ο επικεφαλής της McLaren, Zak Brown αποκάλυψε ότι ο ίδιος και ο Alonso είχαν μιλήσει για το Le Mans και είπαν ότι η ομάδα θα ήταν πρόθυμη να του δώσει άδεια να κάνει τον αγώνα υπό τις σωστές συνθήκες.

Πηγή: autosport.com
Επιμέλεια: Κώστας Νασιάκος 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code