ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΛ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Με νέο προπονητή η ΑΕΛ

Λάρισα και Ατρόμητος τίθενται αντιμέτωποι στην 4η αγωνιστική της Super League.


Οι "βυσσινί" προέρχονται από την συντριβή από την ΑΕΚ και έχουν μόλις ένα βαθμό. Ενώ ο Ατρόμητος αναδείχθηκε ισόπαλος με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι.

Ντεμπούτο για την ΑΕΛ θα κάνει ο νέος προπονητής της Τζάκι Ματάισεν. Ο 54χρονος τεχνικός βρίσκεται στη Λάρισα μόλις 4 μέρες και κατευθείαν μπαίνει στα βαθιά αντιμετωπίζοντας τον Ατρόμητο, θέλοντας πάση θυσία την νίκη. Στον αγωνιστικό χώρο η Λάρισα δεν θα έχει στην διάθεσή της τον ανέτοιμο Μπάλλα αλλά και τον τιμωρημένο Αγκάνοβιτς.

Από την άλλη ο Ατρόμητος δεν έχει κάποια απουσία ενώ αναμένεται να ενσωματωθούν όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα όπως οι Ουάρντα, Οριόλ και Γιαννιώτης.

ΑΕΛ: Μπόζοβιτς, Σαφαρίκας, Ρέντζας, Κούσας, Φάρκας, Γκόλιας, Ουάλας, Γιοβάνοβιτς, Φατιόν, Λαγός, Ντέλετιτς, Λεοζίνιο, Ναβάρο, Μπάμπιτς, Κρίζμαν, Γιαννιτσάνης, Ναζλίδης, Περόνε.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Μίρκοβιτς, Κιβρακίδης, Καρασαλίδης, Γιαννούλης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς, Ούμπιντες, Ντάουντα, Ντιγκινί, Μανούσος, Κυριακίδης, Μενσά, Ουάρντα, Βασιλακάκης, Βασιλείου, Οριόλ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code