ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ποιος είναι ο Σίλβιο Πρότο;















Είναι επίσημο πλέον, ο Ολυμπιακός απόκτησε τον Πρότο από την Οστάνδη, ενισχύοντας έτσι την θέση κάτω από τα γκόλποστ.




Ο Σίλβιο Πρότο γεννήθηκε στις 23 Μαΐου του 1983 στο Σαρλερουά του Βελγίου. Υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το 1999 στην Λεβιέρ όπου έμεινε ως το 2005 πριν "αναγκάσει" την Άντερλεχτ να "δαπανήσει" το ποσό του 1 εκ. Ευρώ για να τον κάνει δικό της. Στην ομάδα της πρωτεύουσας έμεινε για 11 ολόκληρες σεζόν  (με ένα σύντομο πέρασμα από την Μπερσ για την σεζόν 2008-2009) κατακτώντας 6 πρωταθλήματα Βελγίου και 1 κύπελλο. Είχε γίνει η "σημαία" του συλλόγου καθώς φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού για 6 συνεχόμενες σεζόν. Το καλοκαίρι του 2016 έμεινε ελεύθερος μετακομίζοντας στην Οστάνδη όπου αν και τραυματίας για ένα μεγάλο μέρος της σεζόν πρόλαβε και έκανε 22 συμμετοχές.

Πιο αναλυτικά:

Ο Σίλβιο Πρότο έχει 607 επίσημες συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας κρατήσει 200 φορές ανέπαφη την εστία του. Με την εθνική Βελγίου έκανε το ντεμπούτο του το 2004 και από τότε έχει καταγράψει 12 συμμετοχές με το εθνόσημο.

Έβαλε την υπογραφή του στο λιμάνι για τα επόμενα 2 χρόνια. Μερικές από τις πρώτες του δηλώσεις ως "ερυθρόλευκος":

"Είναι τιμή για εμένα ότι μπορώ να είμαι μέλος αυτού του τεράστιου ελληνικού συλλόγου. Του πιο μεγάλου συλλόγου στην χώρα! Έχω αγωνιστεί εδώ με την Άντερλεχτ στο παρελθόν ως αντίπαλος. Το γήπεδο είναι καταπληκτικό, οι φιλάθλοι είναι πραγματικά φανατικοί και πάντοτε δίπλα στην ομάδα τους! Μία μεγάλη ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός, έχει ανάγκη μεγάλους φιλάθλους, όπως είναι εκείνοι. Πρόκειται για μια μεγάλη οικογένεια και είμαι πραγματικά χαρούμενος."

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code