ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αποστολή εξετελέσθη για τον Παναθηναϊκό, 2-0 την ΑΕΛ στη Λεωφόρο

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε τη δεύτερη σερί νίκη του, αυτή τη φορά στο θεσμό του κυπέλλου, κάμπτοντας την αντίσταση της μαχητικής ΑΕΛ και επικρατώντας με 2-0. Σεντερφορίσια γκολ πέτυχαν οι πράσινοι, με Τσάβες και Μολίνς, δύο δοκάρια είχαν οι φιλοξενούμενοι.

Σε ένα παιχνίδι κυπέλλου που προσφερόταν ούτως ή άλλως για δοκιμές από τους δυο προπονητές, ο ρυθμός, η ένταση και οι ενδιαφέρουσες φάσεις ήταν στοιχεία που δεν έλειψαν. Ο Παναθηναϊκός βρήκε γρήγορο γκολ στο 18' με ωραίο δυνατό σουτ του Τσάβες κι ύστερα χαλάρωσε, με τη Λάρισα να μην αντιμετωπίζει προβλήματα πίσω αλλά και να μην μπορεί να απειλήσει την εστία του Διούδη. Οι πράσινοι ήταν ακίνδυνοι από τον άξονα με το δίδυμο Ρέις-Σιλά να μην αποδίδει τόσο, όμως αναπτύχθηκαν αρκετές φορές από την αριστερή πτέρυγα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός μπήκε καλύτερα για ένα τέταρτο πίεσε πολύ την ΑΕΛ, βγάζοντας ένα δείγμα του παιχνιδιού που θέλει ο Μαρίνος Ουζουνίδης να δει από την ομάδα του. Ωστόσο οι παίκτες του ήταν επιπόλαιοι στην τελική προσπάθεια, με την καλύτερη ευκαιρία να χάνεται στο 61' από τον Μουνιέ. Στα αξιοσημείωτα η επιστροφή στην αγωνιστική δράση του Λούκας Βιγιαφάνιες μετά από 4 μήνες.

Το δεύτερο γκολ δεν ήρθε για τους γηπεδούχους και στη συνέχεια κινδύνευσαν σοβαρά να χάσουν το προβάδισμά τους. Δύο δοκάρια είχε η ΑΕΛ, στο 68' μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γουάλας  και στο 80' με σέντρα σουτ του Περόνε. Οι βυσινί στάθηκαν άτυχοι και δε μπόρεσαν να πάρουν κάτι από το ματς, καθώς στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Μολίνς συνεργάστηκε άψογα με τον Χίλιεμαρκ και πέτυχε το 2-0. Σκορ που έμελλε να είναι και το τελικό.

 Οι συνθέσεις: 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ουζουνίδης): Διούδης, Γιόχανσον, Μολέντο, Κουρμπέλης, Ινσούα, Ρέις (72' Χίλιεμαρκ), Σιλά, Χατζηγιοβάνης, Μουνιέ (62' Βιγιαφάνιες), Λουτσιάνο (78' Μολίνς), Τσάβες

ΑΕΛ (Ματάισεν): Μπόζοβιτς, Κούσας, Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Ρέντζας, Φατιόν, Δερμιτζάκης (60' Nαβάρο), Κρίζμαν (72' Ναζλίδης), Γουάλας, Λεοζίνιο (62' Κρητικός), Περόνε.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code