ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Χωρίς υπερβολές 2-0 την Λαμία η ΑΕΚ

Σ' ένα παιχνίδι απόλυτης κυριαρχίας από πλευράς Ένωσης , κατάφερε να κερδίσει με 2-0 στο γήπεδο της Ριζούπολης.
Η ΑΕΚ ήταν αυτή που έτρεχε το ματς και βρισκόταν συνεχώς στην επίθεση. Από την άλλη η Λαμία είχε μαζί της έναν πολύ καλό Φράγκο ο οποίος ήταν ο κυριότερος εκφραστής των επιθέσεων της ομάδας του. Μάλιστα , στάθηκε και άτυχος σε δύο φάσεις , όταν στην πρώτη ύστερα από ωραία προσωπική ενέργεια σούταρε και η μπάλα βρήκε στο δοκάρι , ενώ στην δεύτερη φάση έκανε μία ωραία σκαφτή κεφαλιά αλλά αυτή κατέληξε στον Τσιτώντα.

Τα γκολ μπήκαν στο 49' με εκτέλεση πέναλντι του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Το δεύτερο ήρθε στο 80', αφού ο Πέντρος Μάνταλος πήρε ουσιαστικά το «ριμπάουντ» από σουτ του Λιβάγια και απόκρουση του Πίτκα.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Γκάλο, Τζανετόπουλος, Τσόσιτς (81΄ Γιαννούτσος), Βινίσιους, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μπακασέτας (69΄Αραούχο), Τσίστασον, Χριστοδουλόπουλος (61΄ Μάνταλος), Λιβάγια.

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Κουτρομάνος, Κουκόλης, Παντελιάδης, Παπαργυρίου, Μπουλούλης, Αναστασόπουλος (65΄ Βασιλαντωνόπουλος), Φράγκος, Λινάρδος (57΄ Κρισάντους), Καραγιάννης, Βουό (63΄ Ντ'Ακόλ).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code