ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Γαλλικό Grand Prix 2018_ Τελευταία νέα


Οι διοργανωτές του γαλλικού Grand Prix αποφάσισαν να τοποθετήσουν ένα σικέιν στην μεγάλη ευθεία Mistral της 5,861 χλμ μήκους πίστα, Paul Ricard,
που βρίσκεται στη νότια Γαλλία, εξηγούν τους λόγους που τους οδήγησε σε αυτήν την απόφαση στην βρετανική ιστοσελίδα autosport.

Αναλυτικότερα ανέφεραν πως διαλέξαν το συγκεκριμένο σημείο της μεγάλης ευθείας του Paul Ricard, προκειμένου να “ανακόψουν” τις μεγάλες ταχύτητες που με τα φετινά δεδομένα αναμένονται πολύ υψηλές αλλά και για να μην δουλεύουν οι κινητήρες φουλ γκάζι για 1,8 χλμ περίπου, ενώ έτσι θα δημιουργηθεί άλλο ένα σημείο για προσπεράσεις.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Grand Prix, Jilles Dufeigneux, ανέφερε πως σύμφωνα με τα δεδομένα της FIA τα μονοθέσια θα φτάνουν στο σικέιν ήδη με 343 χλμ/ώρα, οπότε θα είναι πολύ χρήσιμη η τοποθέτηση του, ενώ δημιουργούνται 3 μεγάλες ευθείες που δίνουν  στο τέλος τους ευκαιρία για μάχες και προσπεράσματα. Οι οδηγοί στην παρουσίαση που έγινε στο Αυστριακό Grand Prix είδαν με θετικό μάτι την αλλαγή στο συγκεκριμένο σημείο της πίστας τονίζοντας την ευκαιρία για προσπεράσεις χωρίς DRS. Ανάμεσα τους ήταν και οι... Lewis Hamilton, Sebastian Vettel και Fernando Alonso.

Εμείς να υπενθυμίσουμε πως η συγκεκριμένη πίστα χρησιμοποιείται τα τελευταία χρόνια για δοκιμές από μονοθέσια της Formula 1, ενώ δεν μιλαμε για ....πρωτάρα στους αγώνες καθώς φιλοξένησε αγώνες του πρωταθλήματος της F1 για μια 20ετια περίπου από το 1971 έως το 1990, πριν αναλάβει τα ηνία το Magny cours έως το 2008 όπου διεξήχθη ο τελευταίος αγώνας επί Γαλλικού εδάφους..

Δείτε κάποιες εξαιρετικές φωτο λόγω ...αγωνιστικής ξηρασίας από αγώνες που γίνανε στο παρελθόν στο circuit Paul Ricard:



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code