ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Νέα μεταγραφικά χτυπήματα από τον Κισσαμικό

Ο Κισσαμικός ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με 3 νέους παίκτες!
Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα από τον Κισσαμικό ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση τριών νεαρών παικτών που ακούνε στο όνομα Χαλκιαδάκης, Μαρκοπουλιώτης και Παπαδόπουλος.

Ο Μηνάς Χαλκιαδάκης την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Πανθρακικό, καθώς και στην Αναγέννηση Καρδίτσας ενώ ο Γιάννης Παπαδόπουλος και ο Αλκιβιάδης Μαρκοπουλιώτης αποκτήθηκαν με την μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ.

ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΆ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΏΝ:

Μηνάς Χαλκιαδάκης: Γεννημένος στις 5/2/1995. Ξεκίνησε παίζοντας στην Γιούχτα, το 2004 εντάχθηκε στις ακαδημίες του ΟΦΗ. Το 2007 αποκτήθηκε από το Αθλόπολις, καθώς επίσης, είχε σημαντικές παρουσίες στις μεικτές ομάδες του Ηρακλείου και της Περιφέρειας Κρήτης. Αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό με μεταγραφική μορφή το 2012 έχοντας μια πετυχημένη παρουσία στην Κ20 του Παναθηναϊκού. Στις αρχές του 2015 παραχωρήθηκε στην ΑΕ Ζακακίου στην οποία υπέγραψε και αγωνίστηκε για 1 χρόνο (2015-2016) πανηγυρίζοντας την άνοδο στην Α' κατηγορία της Κύπρου, μετρώντας σε 22 συμμετοχές 2 τέρματα στο πρωτάθλημα. Την τελευταία αγωνιστική σεζόν αγωνίστηκε στον Πανθρακικό μετρώντας 11 συμμετοχές και 1 τέρμα σε πρωτάθλημα και κύπελλο ενώ το υπόλοιπο της σεζόν συνέχισε στην Αναγέννηση Καρδίτσας μετρώντας και εκεί 11 συμμετοχές χωρίς όμως να πετύχει κάποιο τέρμα. Είναι επιθετικός.

Γιάννης Παπαδόπουλος: Γεννημένος στις 21/9/1998. Η καριέρα του ξεκίνησε από την Θύελλα Αιγίου ενώ το 2014 εντάχθηκε στις ακαδημίες της ΑΕΚ όπου τον Σεπτέμβριο του 2016 υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2020. Είναι τερματοφύλακας.

Αλκιβιάδης Μαρκοπουλιώτης: Γεννημένος στις 13/8/1996. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία 5 ετών παίζοντας στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ. Υπήρξε αρχηγός της Κ20 της ΑΕΚ ενώ το καλοκαίρι του 2015 και συγκεκριμένα Αύγουστο υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Αγωνίζεται και με την Εθνική Νέων ως κεντρικός αμυντικός.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Η ΠΑΕ Κισσαμικός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Μηνά Χαλκιαδάκη, Γιάννη Παπαδόπουλο και Αλκιβιάδη Μαρκοπουλιώτη. Οι Παπαδόπουλος και Μαρκοπουλιώτης παραχωρήθηκαν δανεικοί στην ομάδα μας από την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code