ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αλάνθαστη η ΑΕΚ , 3-1 την Μπάνικ Οστράβα

Στο τρίτο φιλικό επί Πολωνικού εδάφους είδαμε την ΑΕΚ να κάνει το καθήκον της για τρίτη φορά φέτος , δηλαδή φεύγει από φιλικό χωρίς ήττα. Την δεύτερη της νίκη πέτυχε με γκολ του Λόπεζ, Μάνταλου και Ούγκο Αλμέιδα.
Για άλλη μία φορά είδαμε τους κιτρινόμαυρους να αναπτύσσονται από τα άκρα που είχε ως αποτέλεσμα η ΑΕΚ να δημιουργήσει 16 τελικές .

Α' Ημίχρονο 

Αρκετά χλιαρή η Ένωση συγκριτικά με τα προηγούμενα φιλικά της παρ' όλα αυτά ήταν κάτι παραπάνω από αλάνθαστη στην άμυνα της . Το γκολ που δέχθηκε ήρθε από μία πολύ γρήγορη και καλά δομημένη αντεπίθεση της Μπάνικ Οστράβα. Όσον αφορά την επίθεση της ήταν αρκετά καλή και σε αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο η πολύ καλή παρουσία του Πέτρου Μάνταλου , του Έλντερ Λόπεζ αλλά και οι μεταβιβάσεις του Άστριτ Αϊντάρεβιτς και Μάρκο Λιβάια. Ο τελευταίος ήταν ίσως...άτυχος σε πολλές φάσεις , κάτι που ισχύει και στις προπονήσεις όπου ο Κροάτης δεν μπορεί να βρει εύκολα τέρμα. Μάλιστα έχασε και πέναλτι στο 38' ύστερα από μία πολύ κακή εκτέλεση. Το πέναλτι κέρδισε ο Μπακάκης στην προσπάθεια του να μπει στην περιοχή και η μπάλα να χτυπάει στο χέρι του αντιπάλου. Το πρώτο γκολ των Τσέχων μπήκε στο 15' με κοντινό πλασέ του Σασίσνκα . Δεν άργησε η ΑΕΚ να ισοφαρίσει και ύστερα από μία πολύ ωραία συνεργασία Μάνταλου - Λόπεζ ο τελευταίος εκτέλεσε από πολύ πλάγια θέση στην μεγάλη περιοχή τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έγραψε το 1-1 στο 17'. Η ΑΕΚ γύρισε το ματς στο 41' με τον αρχηγό , Πέτρο Μάνταλο να κάνει ένα κοντινό βολέ και  το 2-1 είναι γεγονός. Πολύ καλοί όπως προείπαμε οι Μάνταλος, Λόπεζ, Αϊντάρεβιτς, Τζανετόπουλος και Τσόσιτς.

Β' Ημίχρονο

Πολύ πιο ήρεμο το δεύτερο μέρος του αγώνα . Λογικό κατά κάποια άποψη, αφού η ΑΕΚ θα έπρεπε να κρατήσει κάποιες δυνάμεις , διότι η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ δίνει αύριο το τελευταίο φιλικό της στην Πολωνία. Το ίδιο ενθουσιώδης επιθετικά η ΑΕΚ αλλά και το ίδιο αλάνθαστη αμυντικά . Το γκολ του 3-1 ήρθε από εκτέλεση πέναλτι του Ούγκο Αλμέιδα ο οποίος γίνεται ο 2ος από τους 3 σέντερ φορ της ομάδας που σκοράρουν μετά από αυτό του Γιακουμάκη . Όσοι έπαιξαν στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πραγματικά καλοί πλην του Κροάτη Μάρκο Λιβάια που αγωνίστηκε λίγο.

Η ενδεκάδα:


Έπαιξαν και οι : Τσιντώτας, Τσιγκρίνσκι, Γαλανόπουλος, Χριστοδουλόπουλος,  Γιανούτσος , Γιακουμάκης, Αλμέιδα , Αντωνίου και Μπάμπης 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code