ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Έχει τον τρόπο η ΑΕΚ του Πογέτ

Συνέχεια στις νίκες στα ντέρμπι θέλει να δώσει η ΑΕΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό απόψε στο ΟΑΚΑ.
Το επικρατέστερο και το… εναλλακτικό σχέδιο του Πογέτ. Πάνω από 35.000 φίλαθλοι στις κερκίδες. Σε τρία ντέρμπι με τον Γκουστάβο Πογέτ στον πάγκο, η ΑΕΚ μετρά δύο νίκες και μία ισοπαλία, δίχως να έχει δεχτεί γκολ. Απόψε οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να πιστοποιήσουν πως… έχουν τον τρόπο τους στα μεγάλα παιχνίδια και να επιβληθούν του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ (19:30, Novasports 1).

Ενδεχόμενη νίκη θα αυξήσει τη διαφορά από τους δεύτερους «πράσινους» στους επτά βαθμούς και η «Ένωση» θα έχει ήδη μια καλή (αλλά όχι… ασφαλείας) «προίκα» εν όψει των play offs.

Ο Ουρουγουανός προπονητής δεν έχει αποσαφηνίσει πλήρως τα πλάνα του. Το επικρατέστερο σενάριο είναι να μην παρεκκλίνει από το πετυχημένο 4-3-3, παρότι δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Μάνταλο, τον τραυματία Σουκουλίνι και τον ανέτοιμο Κορδέρο. Σε αυτή την περίπτωση, ο Βάργκας έχει τον πρώτο λόγο για να αποτελέσει τον τρίτο της μεσαίας γραμμής, δίπλα (ή μάλλον λίγο πιο μπροστά) από Σιμόες και Γιόχανσον, ενώ η επιθετική τριάδα θα αποτελείται από Μπαρμπόσα, Αραβίδη και Πέκχαρτ.

Αν προτιμηθεί το εναλλακτικό 4-4-2, τότε Σιμόες και Γιόχανσον θα είναι στον άξονα, Μπαρμπόσα και Βάργκας στα άκρα, ενώ ο Αραβίδης θα κινείται δίπλα και ίσως λίγο πίσω από τον Πέκχαρτ. Υπάρχει, δε, πάντα «παράθυρο» να βρεθεί στην ενδεκάδα ο Τζεμπούρ, αν και είναι αουτσάιντερ.

Εκεί που δεν υπάρχουν ερωτηματικά είναι τα μετόπισθεν. Ο Μπαρόχα αναμένεται να διατηρήσει τη θέση του βασικού, Μπακάκης (αντί του τιμωρημένου Γκάλο) και Ντίντακ θα είναι στα άκρα της άμυνας, ενώ Κολοβέτσιος και Άρθο θα αποτελούν το δίδυμο των στόπερ, με τον Λαμπρόπουλο στον πάγκο.

Η 18μελής αποστολή αποτελείται από τους εξής παίκτες: Ανέστης, Μπαρόχα, Μπακάκης, Βασιλαντωνόπουλος, Τζανετόπουλος, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Γιόχανσον, Σιμόες, Μπαρμπόσα, Μπουονανότε, Πλατέλλας, Βάργκας, Τζεμπούρ, Αραβίδης, Πέκχαρτ.

Η ΑΕΚ θα έχει τη βοήθεια του κόσμου της, καθώς υπολογίζεται πως πάνω από 35.000 φίλοι της ομάδας θα είναι στις κερκίδες του ΟΑΚΑ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code