ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Επιτέλους νίκη για τον ΠΑΟΚ

Στις νίκες έπειτα από πέντε αγωνιστικές επέστρεψε ο ΠΑΟΚ, αφού κέρδισε στο γήπεδο της Τούμπας τον Αστέρα Τρίπολης με σκορ 2-0, χάρη σε γκολ των Πέλκα και Μακ.


Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να προηγηθεί νωρίς, αφού ο έλληνας μεσοεπιθετικός βρήκε δίχτυα στο 17ο λεπτό και στη συνέχεια οι θεσσαλονικείς διαχειρίστηκαν σωστά το προβάδισμά τους.

Σε αυτό βοήθησε και το σκληρό παιχνίδι των δύο αντιπάλων, αφού ο αγώνας σημαδεύτηκε από δυνατά μαρκαρίσματα και εντάσεις.

Στο δεύτερο μέρος οι Αρκάδες ήθελαν να αντιδράσουν, όμως δεν μπορούσαν, με αποτέλεσμα να δεχθούν δεύτερο γκολ στο 77' και η σεμνή τελετή να λάβει τέλος.

Ισόπαλοι με σκορ 2-2 αναδείχθηκαν νωρίτερα Παναιτωλικός και Ξάνθη.

Ο Παναιτωλικός  βρέθηκε να χάνει 0-2, όμως κατάφερε να «σώσει την παρτίδα» και να αναδειχθεί ισόπαλος 2-2 με τη Ξάνθη, στο δεύτερο χρονικά ματς της 24ης αγωνιστικής της Super League. Ο Καπετάνος είχε ανοίξει το σκορ στο 34΄ και στο 63΄ ο Παπαστεριανός διεύρυνε το προβάδισμα για τους Ακρίτες.

Στον αγώνα που 'άνοιξε την αυλαία της αγωνιστικής, την 3η της νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η ουραγός Καλλονή με 2-1 επί του Πλατανιά Ο Μάρκοβιτς στο 20΄ και ο Ελακόπουλος στο 56΄ ήταν οι σκόρερ των γηπεδούχων, ενώ για τους Κρήτες μείωσε στο 71΄ ο Ανγκούλο. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code