ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Έτσι "ντόπαρε" τον Μάριο Γκέτσε ο Λεβ!

Ο Γιοακίμ Λεβ θέλησε κατά τη διάρκεια της σύντομης ανάπαυλας του ημιχρόνου της παράτασης να ντοπάρει ψυχολογικά τον Μάριο Γκέτσε.
Και 8 λεπτά αργότερα δικαιώθηκε απόλυτα.Ο Μάριο Γκέτσε μπήκε ως αλλαγή του Κλόζε στο 88' του τελικού και έμελλε στην παράταση να τον κρίνει σκοράροντας το μοναδικό τέρμα στο 113'. Πίσω όμως από το γκολ που έστεψε την Γερμανία Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, υπάρχει ένα μικρό παρασκήνιο με μεγάλο ενδιαφέρον. Λίγα λεπτά πριν ο 22χρονος σκοράρει, ο Γιοακίμ Λεβ φρόντισε να τον ντοπάρει ψυχολογικά, να τον πορώσει.

"Κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας στο ημίχρονο της παράτασης είπα στον Γκέτσε: Δείξε ότι είσαι καλύτερος του Μέσι! Δείξε ότι είσαι καλύτερος παίκτης από αυτόν και ότι μπορείς να κερδίσεις ένα Παγκόσμιο Κύπελλο", αποκάλυψε ο 54χρονος τεχνικός μετά τον αγώνα.

"Και το έκανε! Ο Γκέτσε είναι ένα παιδί-θαύμα. Μπορεί να κρίνει αγώνες, μπορεί να κρίνει τα πάντα", συμπλήρωσε ο Γιοακίμ Λεβ ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πιο σημαντικό συστατικό αυτής της επιτυχίας: "Είμαστε μαζί για 55 ημέρες, ξεκινήσαμε αυτό το πρότζεκτ πριν 10 χρόνια. Και αυτό είναι το αποτέλεσμα τις δουλειάς όλων αυτών των ετών".

Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code