ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Οι 5+1 λόγοι για να είσαι Liverpool !

Μπορεί να υπάρχουν εκατομμύρια ομάδες στον κόσμο αλλά μόνο μία είναι αυτή που πραγματικά αξίζει να υποστηρίζεις ! Αυτοί είναι οι 5+1 λόγοι λοιπόν για τους οποίους υποστηρίζουμε την τεράστια αυτή ομάδα.


6.Γιατί στο άκουσμα της λέξης Στίβεν Τζέραρντ σου έρχεται αυτόματα η φράση "αρχηγού παρόντος πάσα αρχή παυσάτω". 





5.Γιατί για χάρη της η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αναγκάστηκε να κάνει μία "διόρθωση" και να της επιτρέψει, ως κατόχου του CL το 2005, να συμμετάσχει στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ (ξεκίνησε από τον πρώτο προκριματικό) αν και είχε τερματίσει στην 5η θέση!


4.Δεν υπάρχει καμία άλλη αγγλική ομάδα που να συμμετέχουν για 20 χρόνια στη σειρά στα Κύπελλα Ευρώπης.






3.Γιατί είσαι κομμάτι μίας τεράστιας οικογένειας η οποία ξέρει να τιμάει όσο λίγοι τα αδικοχαμένα παιδιά της. Η τραγωδία στο Χίλσμπορο το 1989 συνθέτει την πιο αιματοβαμένη ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου (96 νεκροί), με τους "κόκκινους" να μην έχουν ξεχάσει ποτέ όσους έφυγαν άδοξα.

2.Γιατί η επιγραφή "This is Anfield" που υπάρχει στο ιστορικό γήπεδο του συλλόγου δεν θα πάψει ποτέ να προκαλεί ανατριχίλα σε φίλους και αντιπάλους της.




1.Και τελευταίο λόγο άφησα τον καλύτερο... Είσαι Liverpool , επειδή έχεις τον καλύτερο, τον πιο όμορφο,τον πιο ανατριχιαστικό ύμνο των γηπέδων . Τον κυριολεκτικά ύμνο των γηπέδων ! 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code