ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παραολυμπιακοί Αγώνες 2012: Ιωαννίδης: «Ο Μάμαλος μπορούσε πρώτη θέση»



Πιο δύσκολα από ό,τι αναμενόταν κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην άρση βαρών στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου ο Παύλος Μάμαλος, σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό προπονητή, Δημήτρη Ιωαννίδη.

«Ήρθε ένα μετάλλιο το οποίο το προετοιμάζαμε εδώ και αρκετό καιρό. Αν και τον Φεβρουάριο είχε αγωνιστεί στην κατηγορία των 100 κιλών, αποφασίσαμε να συμμετέχει στα 90 κιλά. Και οι δύο κατηγορίες ήταν πολύ δυνατός. Εδώ, παίζαμε από την πρώτη έως την πέμπτη θέση. Είχα την πεποίθηση ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε ακόμη και την πρώτη θέση. Τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Κάποιες χώρες έχουν ξεφύγει αγωνιστικά και δεν μπορούμε να τις φτάσουμε. Σίγουρα ήθελα κάτι παραπάνω, αλλά τελικά δεν ήρθε το μετάλλιο», ήταν η αρχική τοποθέτηση του κ. Μάμαλου, ενώ για τη δεύτερη προσπάθεια του Έλληνα αθλητή τόνισε: «τα κιλά τα είχε. Είχε φόβο ότι δεν θα χάσει τα κιλά με αποτέλεσμα να χάσει παραπάνω. Ήταν ο αθλητής με τα λιγότερα κιλά στην κατηγορία. Μου είπε ότι κάτι δεν του πήγε στη δεύτερη προσπάθεια. Εκεί αποσυντονίστηκε και χάσαμε τις προσπάθειες. Τα κιλά τα είχαμε κάνει στην προπόνηση».

«Ο Παύλος είναι ο αθλητής του μεγάλου αγώνα. Σε ελάχιστους αγώνες δεν θα πάει καλά ο Παύλος. Ο συγκεκριμένος αγώνας ήταν ένας από αυτούς. Ανταποκρίνεται φανταστικά πάνω στον αγώνα, ενώ έχει και όλα τα άλλα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένας αθλητής, εκτός και εκτός αγωνιστικών χώρων», συνέχισε.

Ο απολογισμός της ελληνικής παρουσίας της άρσης βαρών δεν άφησε ικανοποιημένο τον Δημήτρη Ιωαννίδη, ο οποίος τόνισε: «Φεύγω λυπημένος από το Λονδίνο, με τον Νίκο Γκουντάνη. Θεωρώ ότι αν δεν είχε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε θα είχαμε πολύ άνετα την τέταρτη θέση, θα είχαμε ένα 3-4-5. Θα ήμασταν μέσα στους στόχους μας. Γιατί πριν το ταξίδι στην Αθήνα θέλαμε ένα μετάλλιο και δύο πλασαρίσματα μέσα στην εξάδα. Δεν πειράζει. Προέχει η υγεία του. Να δούμε από πού προέρχεται το πρόβλημα που δημιουργήθηκε και έχουμε συνέχεια».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code