ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τα χάλασε στο τέλος ο Ιακωβάκης

Ο Περικλής Ιακωβάκης πάλεψε για τη διάκριση στον τελικό των 400μ. με εμπόδια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, εν τέλει όμως κατετάγη όγδοος με 50.57, καθώς στα τελευταία μέτρα έμεινε από δυνάμεις.


 Ο Έλληνας πρωταθλητής οδηγούσε την κούρσα για περισσότερα από 300 μέτρα και πηδούσε πρώτος όλα τα εμπόδια. Στην τελική ευθεία ωστόσο έχασε πολύ έδαφος, με αποτέλεσμα να τον προσπεράσουν κάποιοι από τους αντιπάλους και στο φινάλε να εγκαταλείψει ουσιαστικά την προσπάθεια, μένοντας στην τελευταία θέση.
Το 50.57, με το οποίο τερμάτισε τον αγώνα του, δεν αντιπροσωπεύει σε καμία περίπτωση τις μεγάλες δυνατότητές του, αφού είχε πάει στο Ελσίνκι με τον καλύτερο ευρωπαϊκό χρόνο.
Το δήλωσε και ο ίδιος μετά την προσπάθεια που κατέβαλε: "Ήταν απογοητευτική η εμφάνιση, μία από τις χειρότερες δικές μου σε μεγάλη διοργάνωση. Ανεπίτρεπτη. Μην γελιόμαστε άλλωστε, ήρθα για το μετάλλιο. Συγγνώμη από τους ανθρώπους που με έχουν υποστηρίξει, τους φιλάθλους που είχαν μια προσμονή βλέποντάς με να προηγούμαι και ένα μεγάλο συγγνώμη στην κόρη μου. Το πρόβλημα μου δεν ήταν ο διάδρομος, αλλά το μυαλό μου. Δεν πρέπει να είναι κάποιος πιο στεναχωρημένος από εμένα", δήλωσε ο Περικλής Ιακωβάκης.
Πρωταθλητής Ευρώπης αναδείχθηκε ο Ρις Γουίλιαμς με 49.33, με δεύτερο τον Σέρβο Εμίρ Μπέκριτς με 49.49 και τρίτο τον Ουκρανό Στάνισλαβ Μέλνικοφ με 49.69.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code