ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Στην 6άδα του τριπλούν η Πανέτα, χαμηλότερα Πέρρα και Παπαχρήστου

Την 6η, την 7η και την 11η θέση κατέλαβαν οι Νίκη Πανέτα, η Αθανασία Πέρρα και η Βούλα Παπαχρήστου στον τελικό του τριπλούν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ελσίνκι.


 Η Πανέτα και Πέρρα είχαν ακριβώς την ίδια επίδοση, 14μ23, η πρώτη ωστόσο είχε καλύτερο δεύτερο άλμα στα 14μ15 και κέρδισε την ελληνική μονομαχία για την έκτη θέση.
Η Πανέτα δήλωσε τραυματίας αμέσως μετά τον αγώνα της και ευχαρίστησε τους γιατρούς για τη βοήθεια, η Πέρρα αντίθετα δήλωσε απογοητευμένη διότι δεν έκανε την επίδοση που είχε κατά νου.
Η τρίτη Ελληνίδα του τριπλούν, η Βούλα Παπαχρήστου, έμεινε κάτω από το 14 μέτρα. Έκανε μόνο ένα έγκυρο άλμα στα 13μ89 και δεν μπόρεσε να μπει στην οκτάδα μήπως και διεκδικήσει κάτι καλύτερο. Κατετάγη 11η, υποστηρίζοντας ότι δεν μπόρεσε να ελέγξει τον ενθουσιασμό της.
Ασυναγώνιστη ήταν η Ουκρανή Όλια Σαλαντούχα, η οποία με 14μ99 στο πρώτο άλμα της κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Είναι χαρακτηριστικό πάντως πως ακόμη και η χειρότερη επίδοσή της, το 14μ65 στην τέταρτη προσπάθεια θα την έφερνε στο πρώτο σκαλί του βάθρου, αφού η δεύτερη, η Πατρίτσια Μαμόνα από την Πορτογαλία, είχε 14μ52.
Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Ρωσία Γιάνα Μπορόντινα με 14μ36.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code