ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Ντρογκμπά συζητάει με... Μπαρτσελόνα!

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωσή του από τη Σανγκάη Σενχούα, ο Ντιντιέ Ντρογκμπά φέρεται να είναι στο δρόμο προς Βαρκελώνη για να συζητήσει την περίπτωση συνεργασίας του με τη Μπαρτσελόνα. Διαβάστε λεπτομέρειες.


 Η Σανγκάη Σενχούα ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα με κάθε επισημότητα τη συμφωνία της με τον Ντιντιέ Ντρογκμπά για τα επόμενα δύο χρόνια (με το συμβόλαιό του να κάνει λόγο για 12.000.000 ευρώ ετήσιες αποδοχές) όμως δεν θα πρέπει να αποκλειστεί κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να μην παίξει τελικά στην Κίνα αλλά στην... Ισπανία.
Τουλάχιστον σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ισπανικού τηλεοπτικού σταθμού "TV3", o οποιός αποκάλυψε πως ο Ντρογκμπά θα βρίσκεται το απόγευμα της Τρίτης στη Βαρκελώνη για να έχει την Τετάρτη, παρουσία του μάνατζέρ του, συζήτηση με τους διοικούντες τη Μπαρτσελόνα για πιθανή συνεργασία.

 Για όσους μάλιστα απορήσουν με αυτή την είδηση, με δεδομένο πως έχει υπογράψει για τον κινέζικο σύλλογο, το ισπανικό μέσο υποστηρίζει πως υπάρχει ειδικός όρος στο συμβόλαιο του Ιβοριανού φορ που του επιτρέπει να ακυρώσει τη συμφωνία με τη Σανγκάη Σενχούα αν προκύψει ενδιαφέρον από τους Καταλανούς.
Από την πλευρά της πάντως, η καταλανική "Mundo Deportivo", διατυμπανίζει ότι δεν υπάρχει διάθεση από πλευράς Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Ντρογκμπά, με τον Τίτο Βιλανόβα να έχει ξεκαθαρίσει πως προτεραιότητα για τη νέα σεζόν είναι η έλευση ενός στόπερ και ενός αριστερού μπακ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code