ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τι έγραψαν τα ξένα ΜΜΕ για ΑΠΟΕΛ

Διαβάστε την υποδοχή που έκαναν τα ξένα ΜΜΕ στην ιστορική πρόκριση του ΑΠΟΕΛ στα προημιτελικά του Champions League.

Την αποθέωση από το σύνολο των ξένων ΜΜΕ γνώρισε το ΑΠΟΕΛ μετά την ιστορική πρόκριση του στους "8" του Champions League. Τα γαλλικά ΜΜΕ πάλι στάθηκαν στην αποτυχία της Λιόν
Στην Κύπρο η ιστοσελίδα balla έβαλε τίτλο "Συνεχίζει και γράφει ιστορία". Ο Πολίτης πρόσθεσε "Δεν είναι όνειρο. Είναι... λήθαργος!" με τις πρώτες γραμμές να αναφέρουν "Μην γελιέστε, δεν κάναμε λάθος. Δεν μιλάμε για Football Manager, δεν μιλάμε για Pro ή FIFA. Μιλάμε για 100% πραγματικότητα!".
Στη Γαλλία πάλι υπήρξε θρήνος με την "L'Equipe" να φέρει τον τίτλο "Λιόν, τι απογοήτευση!". Η "Le Parisien" υποστήριξε πως "η Λιόν έπεσε από ψηλά" και η "France Soir" το απλό πλην πλήρες "Η Λιόν αποκλείστηκε από το ΑΠΟΕΛ".
Το BBC στη live κάλυψη του έγραψε "το απίστευτο ταξίδι του ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας συνεχίζεται στο Champions League. Είναι ο πρώτος σύλλογος από την Κύπρο που φτάνει στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Είναι η πρώτη ομάδα που φτάνει στα προημιτελικά του Champions League και ενώ έχει συμμετάσχει σε τρεις προκριματικούς γύρους".
Το Eurosport έβαλε τίτλο "Με ήρωα τον Χιώτη το ΑΠΟΕΛ φτάνει στους 8" και επισημαίνει πως είναι ο πρώτος κυπριακός σύλλογος στα προημιτελικά του θεσμού. Το Skysports επέλεξε να βάλει τη Λιόν στον τίτλο, λέγοντας "η Λιόν πλήρωσε τα πέναλτι".
Η εφημερίδα AS ανέφερε πως "το όνειρο του ΑΠΟΕΛ είναι ζωντανό" και η Marca "το κυπριακό όνειρο διατηρήθηκε (ζωντανό) στα έντεκα μέτρα".
Η Gazzetta dello Sport έγραψε "ΑΠΟΕΛ, η ιστορία συνεχίζεται. Η Λιόν πέφτει στα δύσκολα". Τέλος το πρακτορείο Reuters μετέδωσε "Το ΑΠΟΕΛ στη γη του ονείρου μετά την πρόκριση στα προημιτελικά".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code