ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Χιώτης: "Βάλτε τα με τους ισχυρούς"

Ο Διονύσης Χιώτης έστειλε μήνυμα σε όλους τους Έλληνες, λέγοντάς τους πως απέδειξε ότι όλοι στις δύσκολες αυτές στιγμές πρέπει να τα βάλουν με τους ισχυρούς

Ο Διονύσης Χιώτης μετά το τέλος του ματς έστειλε μήνυμα σε όλους τους Έλληνες και τους ενθάρρυνε να τα βάλουν με τους ισχυρούς αυτήν την δύσκολη περίοδο για το έθνος, όπως ακριβώς έκανε το ΑΠΟΕΛ.
Μάλιστα είπε πως Έλληνες είμαστε όλοι, εννοώντας και τους Κύπριους, έτσι αποκάλεσε αυτούς στην Ελλάδα... Ελλαδίτες, όπως δηλαδή μας αποκαλούν οι Κύπριοι.
"Αφιερώνω αυτήν την πρόκριση στην οικογένειά μου και επίσης θέλω να δείξω στην Ελλάδα πως με όλα αυτά που... τραβάνε, ότι πρέπει να τα βάλουν με τα μεγαθήρια".
"Δεν γίνεται αλλιώς, πρέπει να τα βάλεις με τους ισχυρούς και αποδείξαμε πως όταν το κάνεις αυτό δεν βγαίνεις πάντα χαμένος", τόνισε ο Έλληνας πορτιέρο.
"Στο πρώτο ματς είχαμε λίγο φόβο και νομίζω πως υπερεκτιμήσαμε την Λιόν. Σήμερα μπήκαμε στο γήπεδο για το ευχαριστηθούμε".
"Είμαστε γεμάτοι περηφάνια και θα περάσει καιρός για να συνειδητοποιήσουμε τι έχουμε πετύχει. Δεν μας απασχολούν τα μπάτζετ και αποδείξαμε πως στο ποδόσφαιρο μετράει και το ταλέντο, η διάθεση και η ψυχή. Εδώ το ευχαριστιόμαστε το ποδόσφαιρο".
"Ειλικρινά δεν φοβήθηκα σε κανένα σημείο του αγώνα. Παίζαμε καλά και η Λιόν δεν έκανε φάσεις. Σίγουρα χρειάζεται σε τέτοιες περιπτώσεις και τύχη, αλλά και δουλειά και προσπάθεια και μελέτη."

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code