ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

«Η Μπάγερν της Ελλάδας»

Ο Έβαλντ Λίνεν παρομοιάζει τον Ολυμπιακό με τη Μπάγερν στη Γερμανία, τονίζει πως είναι ναυαρχίδα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ωστόσο δεν...
βλέπει νίκη των «ερυθρόλευκων» στη Βεστφαλία.
Ο Έβαλντ Λίνεν μίλησε σε γερμανική ιστοσελίδα

-Για την ομάδα του Ολυμπιακού
«Δεν είναι πλέον συγκρίσιμη με αυτή που προπονούσα, οπότε δεν μπορώ να πω πολλά...»

-Για το πως μπορεί να χτυπήσει η Ντόρτμουντ;
«Είδα το παιχνίδι πριν δυο εβδομάδες, είχε ασκήσει πίεση η Ντόρτμουντ, όμως ήταν ευάλωτη όσο κυλούσε ο χρόνος και ήταν πίσω στο σκορ. Όμως η Ντόρτμουντ είναι πιο δυνατή και μπορεί να νικήσει».

-Για τις προσδοκίες των φιλάθλων του Ολυμπιακού για το Τσάμπιονς Λιγκ
«Ο Ολυμπιακός είναι σαν τη Μπάγερν στη Γερμανία. Οι προσδοκίες ήταν πάντα υψηλές, ο σύλλογος είναι... πενήντα φορές πρωταθλητής. Πλέον έχει μια διαφορετική προσέγγιση».

-Για το νέο σύστημα με τους φόρους
«Οι ομάδες πληρώνουν κανονικά φόρους και αυτό είναι ένα μεγάλο μείον για τις ομάδες. Αυτό σημαίνει πως ένας παίκτης είναι αρκετά ακριβότερος απ' ότι πριν μερικά χρόνια. Γι΄αυτό και ο Ριέρα πήγε στην Κωνσταντινούπολη».
-Για τον φετινό Ολυμπιακό
«Πλέον, υπάρχει μια νέα προσέγγιση, και η ομάδα έχει πολλούς νέους παίκτες. Εγώ είχα κάποιους από αυτούς. Ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι ένα μεγάλο ταλέντο. Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να αποτελεί τη ναυαρχίδα του ελληνικού ποδοσφαίρου, γιατί υπάρχει η προσδοκία πως μπορεί να συνεχίσει στην Ευρώπη».

-Για τους παίκτες με τους οποίους συνεργαστεί
«Ο Ολοφ Μέλμπερκ ήταν ήδη εκεί, ενώ από τότε η ομάδα ενισχύθηκε σημαντικά. Ο Ράφικ Τζιμπούρ δημιούργησε στην Ντόρτμουντ τρομερά προβλήματα, ήθελα να τον πάρω από τότε. Είναι εξαιρετικά επικίνδυνος, πολύ κινητικός παίκτης».

-Για το γιατί ο Πάντελιτς μπαίνει πάντα σαν αλλαγή;
«Ο Τζιμπούρ είναι πιο μικρός, πιο γρήγορος και ταιριάζει τέλεια στο 4-2-3-1».

-Για τους οπαδούς των δύο ομάδων και την παρουσία 3.500 Ελλήνων στην Γερμανία
«Πιστεύω ότι οι οπαδοί της Ντόρτμουντ θα εξακολουθούν να έχουν το πάνω χέρι. 3.500 φιλοξενούμενοι στο Βεστφάλεν θα είναι κάτι περισσότερο από την κραυγή ενός ποντικού σε μία μεγάλη αίθουσα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code