ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μπολτ: "Περιμένετε να δείτε δάκρυα;"

Ο αποκλεισμός του Ουσέιν Μπολτ από τον τελικό των 100μ. λόγω άκυρης εκκίνησης επισκίασε τα πάντα την Κυριακή (28/08) στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Νταεγού. Άπαντες σε όλο τον κόσμο περίμεναν να δουν τον Τζαμαϊκανό σούπερ σταρ να κάνει για μία ακόμα φορά "πάρτι" και σίγουρα αυτό που συνέβη εν τέλει δεν είχε καμία σχέση.
"Περιμένετε να δείτε δάκρυα; Δεν πρόκειται αυτό να συμβεί" ήταν το πρώτο σχόλιο του εμφανώς οργισμένου Μπολτ αμέσως μετά το άδοξο φινάλε που είχε η προσπάθεια του στο αγώνισμα. Λίγα λεπτά αργότερα, στον χώρο προθέρμανσης του σταδίου, πρόσθεσε: "Δεν έχω να πω κάτι αυτή τη στιγμή. Χρειάζομαι λίγο χρόνο". Έχοντας να υπερασπιστεί τα σκήπτρα του και στα 200μ., φυσικό επακόλουθο ήταν να ερωτηθεί γι' αυτό, προσπαθώντας μεταξύ άλλων να "μαζέψει" τα νεύρα του: "Πώς θα πάω; Είναι την Παρασκευή, σωστά; Θα δούμε τότε λοιπόν".
Με το μεγάλο αστέρι και ακλόνητο φαβορί του αγωνίσματος να μένει με αυτό τον τρόπο εκτός τελικού "άναψαν" οι συζητήσεις για τον περιβόητο κανονισμό της IAAF, ο οποίος παρεμπιπτόντως είναι σε ισχύ από τον Ιανουάριο του 2010.
Προφανώς έπρεπε να πέσει "θύμα" του ένας αθλητής επιπέδου Μπολτ και μάλιστα ενάμιση χρόνο αργότερα από τότε που τέθηκε σε εφαρμογή και σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση, για να αρχίσει σε πιο έντονο βαθμό η αμφισβήτηση του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code