ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ήττα για Χετάφε, γλυκοκοιτάζει Ευρώπη η Γρανάδα!

Πόλυ σπουδαία ανατροπή για την ευχάριστη έκπληξη της φετινής La Liga Γρανάδα.

Σε έναν αγώνα που δεν είχε αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις κοντά στις δύο εστίες, Η Χετάφε παρατάχθηκε με το γνωστό 4-4-2 υπό τις οδηγίες του Χοσέ Μπορνταλάς, ξεκίνησε με τον γνωστό δυναμισμό που την διακρίνει φέτος και βρήκε το γκολ στην πρώτη αξιόλογη στιγμή της στο παιχνίδι με σκόρερ τον Τιμόρ, με καταπληκτικό αριστερό πλασέ, έπειτα από πάσα του προερχόμενου από την Μπαρτσελόνα (με μορφή δανεισμού) Κουκουρέγια. 

Η Γρανάδα δεν το έβαλε κάτω, δείχνοντας μας γιατί είναι τόσο κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Με τον κλασσικό της σχηματισμό 4-2-3-1 και σε μεγάλο βράδυ το "δεκάρι" της Κάρλος Φερνάντεζ, κατάφερε να ισοφαρίσει, έπειτα από μια παράξενη ομολογουμένως φάση. Για την ακρίβεια έπειτα από εκτέλεση φάουλ ο 24χρονος Ισπανός βρέθηκε σε θέση βολής, ακολούθησε η προβολή του μεσοεπιθετικού της Γρανάδα με την μπάλα αρχικά τα βρίσκει στα χέρια του γκολκίπερ της Χετάφε Σόρια και ακριβώς μετά στο στήθος του στόπερ Ντζενέ και με αυτόν τον τρόπο κατέληξε στα δίκτυα των φιλοξενούμενων για το 1-1 στο 70ο λεπτό της συνάντησης. 

Όλα έδειχναν ότι η ισοπαλία θα ήταν το τελικό αποτέλεσμα, όμως οι Ανδαλουσιανοί με πρωταγωνιστή και πάλι τον ίδιο ποδοσφαιριστή, πήραν το προβάδισμα στην αναμέτρηση, διαμορφώνοντας έτσι και το τελικό 2-1. Ο Φερνάντεζ με διπλή προσπάθεια έδωσε αφορμή στους συμπαίκτες του να πανηγυρίσουν έξαλλα, μια νίκη που τους φέρνει στο -2 από την 7η Βαλένθια, που αργότερα το βράδυ της Παρασκευής, ήρθε ισόπαλη με την Λεβάντε με σκορ 1-1.

Μην ξεχνάμε ότι η 7η θέση οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ και η Γρανάδα έχει κάθε λόγο να πιστεύει πως μπορεί να βρεθεί σε μια ευρωπαϊκή θέση. 

Σπουδαία δουλειά από την ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, μια μεγάλη ανατροπή κόντρα σε έναν αντίπαλο που είναι πιο κοντά από ποτέ να βρεθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. 

Οι "Κυανοί", όπως τους αποκαλούν, θα πρέπει να ξεπεράσουν γρήγορα το σοκ και να επιστρέψουν στις νίκες αρχής γενομένης την Τετάρτη 16/6 με αντίπαλο την Εσπανιόλ, την οποία υποδέχονται στο στάδιο Αλφόνσο Πέρεθ.

Παρακάτω θα δείτε πως διαμορφώθηκε το τελικό 2-1




 

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έχεις κάνει σωστή ανάλυση του αγώνα....και οι προβλέψεις σου για τα επόμενα παιχνίδια είναι πολύ αναλυτικές....
Μπράβο.....

 




Ad Code