ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αποχωρεί ο Ήφαιστος από την Basket League

Μετά την αποχώρηση του Ρεθύμνου, σειρά παίρνει και ο Ήφαιστος Λήμνου, έπειτα από δύο χρόνια στην Basketball League, όπως ανακοίνωσε ο Σπύρος  Μπούμπουρας.

Σε συνάντηση του ο πρόεδρος της ΚΑΕ με τον δήμαρχο της Λήμνου, οι εξελίξεις δεν ήταν θετικές, καθώς ο Σ. Μπούμπουρας, δεν άκουσε αυτό που περίμενε. Ο Παντελής Μπούμπουρας αναμένεται να ανακοινώσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα τις προθέσεις του, (16/6).

Να σημειωθεί ότι ο Ήφαιστος θα γίνει η δεύτερη ομάδα που δεν θα συμμετάσχει στη Basket League της σεζόν 2020/21. Η οικογένεια Μπούμπουρα, πρόσφερε αρκετά στην ομάδα, τα τελευταία τρία χρόνια, χωρίς να έχει κάποια στήριξη από τους τοπικούς φορείς και κυρίως στην Λήμνο, πράγμα το οποίο επέφερε προβλήματα, κυρίως μετά την διακοπή.

Η ομάδα όμως είχε την συνεχή στήριξη του κόσμου της. Παρ΄όλα αυτά τ διοίκηση της ΚΑΕ δεν σκοπεύει να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής και κανείς δεν γνωρίζει ποιος θα είναι το μέλλον της έπειτα.  Το σίγουρο πάντως είναι, ότι δεν θα τον δούμε στην Α1 αν και οι ακαδημίες θα συνεχίσουν να λειτουργούν.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code