ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Χούλτ τέλος απο ΑΕΚ. Ξεμένει απο λύσεις ο Καρέρα


Ο Σουηδός μπακ δεν δέχτηκε να υπογράψει την παράταση του συμβολαίου του ενός μήνα για να ολοκληρώσει κανονικά τη σεζόν με την ΑΕΚ, και θα αποτελέσει από παρελθόν απο αύριο (30/06) για τους Κιτρινόμαυρους.

Ο Χούλτ επέμενε στην απόφαση του να μην δεχτεί την πρόταση της ΑΕΚ για παράταση ενός μήνα του συμβολαίου του, χωρίς να του δίνεται η οποιαδήποτε εγγύηση ότι στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο με τους Κιτρινόμαυρους για μεγαλύτερο διάστημα του ενός μήνα.

Ο εκπρόσωπος του Χούλτ, φαίνεται πως έχει μεταφέρει στον πελάτη του, ενδιαφέρον από ομάδες από Κύπρο και Σουηδία, που επιθυμούν την απόκτηση του και γι’ αυτό τον λόγο ο Σουηδός μπακ δεν θέλει να ρισκάρει σε καμία περίπτωση, να χάσει την οποιανδήποτε πρόταση που έχει με μια παραμονή ενός μήνα ακόμα στην Ένωση.

Έτσι θα αποτελέσει και επίσημα παρελθόν από αύριο (30/06) που λήγει και τυπικά το συμβόλαιο του.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη έρχεται να δημιουργήσει πονοκέφαλο στον Μάσιμο Καρέρα, ενόψει Τούμπας και του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, καθώς με τον Λόπες αμφίβολο λόγω του τραυματισμού του και με την φυγή του Χούλτ, έχει ξεμείνει από αριστερό μπακ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code