ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ανταλλάσσει Μορένο για Φέλιξ η Γιουβέντους! (pics)






Σύμφωνα με πληροφορίες η Γιουβέντους ήρθε σε συμφωνία με την Σιτύ, για να γίνει ανταλλαγή μεταξύ των ποδοσφαιριστών Κορεία-Μορένο.

Οι δύο ομάδες έχουν ποντάρει πολλά στα νεαρά ταλέντα και θέλουν να τους δώσουν την ευκαιρία να προσαρμοστούν, σε επαγγελματικό επίπεδο και να βρουν ρυθμό. Δύο από τους πιο ταλαντούχος νεαρούς της Γιουβέντους και της Σίτυ είναι ο Πάμπλο Μορένο και Φέλιξ Κορεία αντίστοιχα.

Οι ομάδες λοιπόν ήρθαν σε συμφωνία, ώστε να γίνει ανταλλαγή των παικτών, με σκοπό να μπορέσουν να αποκτήσουν τις κατάλληλες εμπειρίες σε διαφορετικά πρωταθλήματα.

Αναλυτικότερα στο Τορίνο έφτασε σήμερα ο Φέλιξ Κορεία ο οποίος αναμένεται να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και να αποτελέσει από εδώ και πέρα παίκτη της Γιουβέντους.

Από την άλλη ο Πάμπλο Μορένο αποτελεί έναν από τους πιο ταλαντούχος ποδοσφαιριστές της U19 της Γιουβέντους, και θέλει και ο ίδιος να αγωνιστεί στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Όλη αυτή η ιδέα λοιπόν προέκυψε από την Γιουβέντους, η οποία θέλησε να κάνει δικό της τον νεαρό Φέλιξ και να του δώσει χρόνο συμμετοχής στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Να θυμίσουμε πως ο Φέλιξ είχε αγωνιστεί ως βασικός με την ομάδα της Αλκμαάρ U21, αλλά έδειξε το ταλέντο του στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, οδηγώντας την ομάδας της Σίτυ να τον αποκτήσει για 3,5 εκατομμύρια.

Εικόνες από την άφιξη του Φέλιξ Κορεία στο Τορίνο:











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code