ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κοντά σε συμφωνία για Αρτούρ Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους!

Ο Μαουρίτσιο Σάρρι επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της ομάδας του τον νεαρό μέσο της Μπαρτσελόνα Αρτούρ.



Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής των Μπλαουγκράνα, αγωνίζεται ως box to box μέσος, διαθέτοντας εξαιρετική τεχνική κατάρτιση. Ο Βραζιλιάνος έχει ξεκινήσει μόλις 2 φορές ως βασικός την φετινή χρονιά με την Μπαρτσελόνα στην Λα Λίγκα και δείχνει να μην έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα του. Βέβαια στα περισσότερα παιχνίδια έχει περάσει ως αλλαγή.

Κάτι τέτοιο φαίνεται να απασχολεί και τον ίδιο, αφού επιθυμεί μια πιθανή μετακίνηση στο Τορίνο για να πάρει θέση βασικού.

Η πρώτη πρόταση από την Μεγάλη Κυρία ανερχόταν περίπου στα 75 εκατομμύρια ευρώ, ενώ έντονο ήταν το ενδιαφέρον των Καταλανών για τον Μίραλεμ Πιάνιτς.

Ο 30χρονος Βόσνιος κεντρικός μέσος είχε απασχολήσει την ομάδα της Βαρκελώνης και κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Στην νέα βελτιωμένη πρόταση της Γιούβε φαίνεται να μπαίνει στη συζήτηση και ο Πιάνιτς, με την μορφή έμψυχου ανταλλάγματος μαζί με το ποσό των 55 εκατομμυρίων ευρώ!

Ένα deal που πιθανώς θα καλύψει και τις δυό μεριές, αφού η Μπάρτσα θέλει οικονομική ενίσχυση αλλά και λύση για τον άξονα της.

Αν λοιπόν η συμφωνία γίνει μεταξύ των δύο ομάδων, ο Σάρρι βλέπει στο πρόσωπο του Αρτούρ τον παίχτη που θα αναλάβει τον ρόλο που είχε ο Ζορζίνιο στο περασμά του από Νάπολι και Τσέλσι, καθώς ήταν ο παίκτης κλειδί στην τακτική που εφαρμόζει στις ομάδες του ο Ιταλός τεχνικός. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code