ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Χαλάει του Φαν ντε Μπέικ στην Ρεάλ Μαδρίτης;


Ο γνωστός δημοσιογράφος της De Telegraaf Βαλεντάιν Ντρίσεν,σε δηλώσεις του στην εκπομπή Veronica Inside αποκάλυψε πως η μετακίνηση του Ντόνι Φαν ντε Μπέικ στην Ρεάλ Μαδρίτης δεν φαίνεται να προχωράει.


Η μεταγραφή του 23χρονου ταλαντούχου ποδοσφαιριστή στους ''μερένχες'' παρουσιαζόταν τις προηγούμενες μέρες,ως σχεδόν τελειωμένη δουλειά.Οι δύο σύλλογοι φέρεται να τα είχαν βρει στο οικονομικό κομμάτι,έχοντας συμφωνήσει στα 50 εκατομμύρια ευρώ,ενώ η Ρεάλ είχε συμφωνήσει και με τον ποδοσφαιριστή ως προς τους όρους του συμβολαίου του.Μόνο οι ιατρικές εξετάσεις είχαν απομείνει,ωστόσο η Ρεάλ φαίνεται να παγώνει την συμφωνία.

Ο Ντρίσεν ανέφερε στις δηλώσεις του: Μαθαίνω τώρα πως η Ρεάλ Μαδρίτης κάνει πίσω.Αυτή την στιγμή η πιθανότητα να πάει στην Ρεάλ είναι μηδενική.Η συμφωνία είχε επιτευχθεί,είχαν συμφωνήσει στα 50 εκατομμύρια ευρώ.Μόνο τα ιατρικά είχαν απομείνει.

Τα οικονομικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η ''βασίλισσα'' λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας,φαίνεται να είναι ο λόγος που ματαιώνεται η συμφωνία για τον διεθνή μέσο.Τις τελευταίες ημέρες και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μπει στο κόλπο της απόκτησης του Ντόνι Φαν ντε Μπέικ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code