ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ: Καθυστερούν οι εργασίες στην Αγιά Σοφιά


Μεγάλη αναστάτωση και εκνευρισμό έχει προκαλέσει η καθυστέρηση της έναρξης των εργασιών, από την εταιρία «ΤΟΜΗ», για την τρίτη φάση του έργου στο εσωτερικό της «Αγιά Σοφιάς».
 
Συγκεκριμένα η εταιρία ΤΟΜΗ είχε αναλάβει την διεκπεραίωση της τρίτης φάσης των έργων στην Αγιά Σοφιά, η οποία περιλαμβάνει τις εργασίες στο εσωτερικό του γηπέδου κυρίως, άλλα αυτές δεν έχουνε ξεκινήσει ακόμα.

Συμφωνά με το χρονοδιάγραμμα του έργου, η ανάδοχη εταιρία ήταν προγραμματισμένο να μπει στο εργοτάξιο του γηπέδου στις πρώτες ήμερες του Ιουνίου, κάτι το οποίο όμως δεν έχει συμβεί ακόμα μέχρι σήμερα(26/06).

Αϊτή η καθυστέρηση, όπως ειναι λογικό, έχει φέρει εκνευρισμό και απορίες τόσο στους υπευθύνους του έργου όσο και στον ίδιο τον Μελλισανίδη, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπήρξε κινητικότητα από την πλευρά της ΠΑΕ για να ενεργοποιηθεί η εταιρία ΤΟΜΗ.

Με τις εργασίες της υπογειοποίησης καθώς και της κατασκευής των κτηρίων του μουσείου, πίσω από το γήπεδο, όπως και των καλλωπιστικών εργασιών, να προχωράνε με γοργούς ρυθμούς, η πλευρά της Ένωσης περιμένει να επιλυθεί η όποια καθυστέρηση και να ξεκινήσουν οι εργασίες στο εσωτερικό άμεσα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code