ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Όλο και δυσκολεύει η περίπτωση του Λαουταρο

Είναι γνωστό φυσικά η περίπτωση του Μαρτίνες Λαουτάρο, ότι εδώ και καιρό απασχολεί την Μπαρτσελόνα, όμως οι «νεραντζούρι» κάνουν τα πράγματα δύσκολα.

Ο 22 χρόνος Αργεντινός, βρίσκεται εδώ και καιρό ψηλά στο μεταγραφικό μπλοκ των Καταλανών, όμως αυτό που δυσκολεύει την μεταγραφή του, είναι ότι οι Ιταλοί είναι κάθετοι στο ποσό που ζητούν, προκειμένου να τον παραχωρήσουν, το οποίο ανέρχεται στα 160 εκατ. ευρώ.

Οι «μπλαουγκράνα» προσπάθησαν να κάνουν ότι περνάει απ΄το χέρι τους, προκειμένου να τον κάνουν «δικό» τους, προτείνοντας ανταλλαγές παικτών και ένα μικρότερο ποσό. Ο ίδιος ο νεαρός στράικερ πάντως, πιέζει αρκετά τη διοίκηση της Ίντερ, προκειμένου να τον αφήσουν ελεύθερο, αφού έχει δηλώσει, ότι δεν θέλει να συνεχίσει και πως επιθυμεί να αγωνιστεί με τη φανέλα της Μπάρτσας.

Το θέμα που επικρατεί τώρα, είναι το γεγονός του ότι η μεταγραφή του 22 χρόνου έχει «παγώσει», όσον αφορά τους «μπλαουγκράνα», άλλες ομάδες έχουν βγει στην «αγορά», για να τον εντάξουν στο ρόστερ τους. Συγκεκριμένα οι ενδιαφερόμενες ομάδες είναι οι:  Ρεάλ Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code