ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η Λάτσιο που καίγεται και... η αδιάφορη Φιορεντίνα





Μετά το εκπληκτικό παιχνίδι της Μπρέσια κόντρα στην Τζένοα που έληξε με σκορ 2-2, η σημερινή αγωνιστική δράση κλείνει με το εξίσου μεγάλο παιχνίδι Λάτσιο-Φιορεντίνα. 

Η Λάτσιο που προέρχεται από ήττα κόντρα την Αταλάντα με σκορ 3-2 καλείται στο αποψινό παιχνίδι να την αφήσει πίσω και να βρει τρόπο να πάρει τους τρεις βαθμούς που θα μειώσουν την διαφορά της από την δεύτερη θέση. Τα πράγματα είναι πιο δύσκολα για αυτούς από την στιγμή που η Γιουβέντους κέρδισε και μάλιστα εμφατικά κόντρα στην Λέτσε με σκορ 4-0. Έτσι οι γηπεδούχοι δεν έχουν άλλη επιλογή από το να κερδίσουν το αποψινό δύσκολο παιχνίδι και να βρίσκονται 4 βαθμούς μακριά από την ''Μεγάλη Κυρία''.

Από την άλλη έχουμε μια Φιορεντίνα που έπαιζε με 10 παίκτες κόντρα στην Μπρέσια και εν τέλει κατάφερε να ''γκελάρει'' και να φύγει με μόλις 1 βαθμό από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην θέση νούμερο 14 του βαθμολογικού πίνακα, όμως δεν κινδυνεύουν μιας και έχουν απόσταση έξι βαθμών από την Λέτσε που βρίσκεται στην 18η θέση.

Οι δύο ομάδες θα παλέψουν για να πάρουν ότι μπορούν από το παιχνίδι δίνοντας το 100%, αλλά ο νικητής αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες μιας και η Φιορεντίνα θα παίξει αμυντικά για να φύγει έστω και με τον βαθμό της ισοπαλίας.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code