ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

''Στείρο'' 0-0 για Γιουβέντους και Μίλαν!



Η δράση στην Ιταλία ξεκίνησε με την Γιουβέντους να κάνει το επόμενο βήμα και να πηγαίνει στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας.

Χωρίς ιδιαίτερο θέαμα ξεκίνησε η αγωνιστική δράση στην Ιταλία για το Κύπελλο. Η Μίλαν η οποία έφερε ισοπαλία με την Γιουβέντους στο Σάν Σίρο, πήγε στο ''άδειο'' Τορίνο με σκοπό να καταφέρει να αποκλείσει έστω και με ένα γκολ την ''Μεγάλη Κυρία''.

Αυτό όμως εν τέλει δεν πραγματοποιήθηκε καθώς οι ομάδες έμειναν στο 0-0 με την Γιουβέντους να περνά στον τελικό, δίκαια πιάνοντας πειστική απόδοση.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν, κλείνοντας από το 1ο λεπτό στην άμυνα της την Μίλαν. Στο 15ο λεπτό η Γιουβέντους είχε μια μεγάλη ευκαιρία μετά από χέρι του Κόντι στην περιοχή να βάλει την μπάλα στα δίχτυα. Αλλά ο Ρονάλντο αστόχησε από τα 11 μέτρα του πένταλντι.

Η χαρά των παικτών της Μίλαν κράτησε για λίγο καθώς στην συνέχεια ο Ρέμπιτς δέχτηκε την κόκκινη κάρτα για επικίνδυνο παίξιμο στον Ντανίλο. Από εκεί και πέρα η ''Γιούβε'' έλεγχε τον ρυθμό με την Μίλαν να προσπαθεί να επιτεθεί με αντεπιθέσεις.

Το τελικό λοιπόν αποτέλεσμα έφερε τις δύο ομάδες ένα '''στείρο'' 0-0 το οποίο είχε πλούσιο θέαμα και ήταν αντάξιο της κλάσης των ομάδων.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code